Oláh Ibolya interjú média visszavonulás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya továbbra sem szeretne címlapokon szerepelni, tudatos döntés a részéről, hogy kerüli a médiát.

Oláh Ibolya nagyon ritkán szerepel a bulvárlapok címlapján, interjút pedig szinte egyáltalán nem is adott az utóbbi időben. Az AC Newsnak most néhány szóra mégis sikerült elkapnia az énekesnőt, aki elárulta, direkt zárkózik el a sajtótól.

Ez egy teljesen tudatos döntés. Sok jót nem kaptam a sajtótól, ezért megfogadtam, hogy csak akkor adok interjút, ha van értelme" - mondta Oláh Ibolya.

Ekkor a magazin riportere a tetoválásairól szerette volna faggatni az énekesnőt, de ő nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre. Amikor szemére vetették, hogy túl nyers és goromba a stílusa, csak annyit felelt: „Veletek, újságírókkal nagyon."

Egytonnás autót tolt ki a TV2 versenyzője a Bezár a bazár! című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-egytonnas-autot-tolt-ki-a-tv2-versenyzoje-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban.htmlA TV2 új műsorában hihetetlen teljesítménynek lehettek szemtanúi a nézők: egy fiatal lánynak sikerült kitolnia egy egytonnás autót a bazárból, ami azt jelenti, hogy megkaparintotta az autót. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ujabb-posztot-tett-kozze-kerenyi-miklos-gabor-reagalt-a-vadakra.htmlMegtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata. TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--Svéd halkülönlegességet kóstoltak Balázsék, öklendezni kezdtek a stúdióban a szagtól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-sved-halkulonlegesseget-kostoltak-balazsek-oklendezni-kezdtek-a-studioban-a-szagtol-video.htmlÉlő adásban kóstolták meg a svéd halkülönlegességet, a surströmminget Balázsék. A több hónapig rohasztott, erős illatot árasztó étel szaga annyira betöltötte a stúdiót, hogy a műsorvezetők öklendezni kezdtek. Rákóczi Feri pedig az ebből készült halkoktélt is megkóstolta. Valószínűleg többször nem fogja. TV + Sztárok--Lakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütálthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-mark-az-rtl-klub-musorvezetojekent-debutalt-reggeli.htmlÚj műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.