Baukó Éva és Berki Krisztián botránya folytatódik: az egykori villalakót is feljelentették

bíróság Baukó Éva botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Baukó Éva botránya nem várt méreteket ölt. Az egész vita abból indult, hogy az egykori villalakó állítása szerint műsorvezető társa nem hagyta őt kibontakozni, amit élő adásban szóvá is tett. Természetesen a showman válasza sem maradhatott el. A balhé már a bíróságon van.

Baukó Éva perelte be először Berki Krisztiánt, aki szintén ügyvédje segítségét kérte, ugyanis mint elmondta, őt nem érdekli, bármit is mondanak róla, de azt nem hagyja büntetlenül, ha valaki a családját is a szájára veszi, Éva pedig többször említette Berki új barátnőjét és kislányát is.

"Elfogadom, ha engem szidnak, mert szólásszabadság van, de azt mindenki vésse a fejébe: velem senki sem ba***kodhat, ha a családomat, a barátnőmet, a volt barátnőmet vagy a gyerekemet a szájára veszi!" - mesélte feldúltan Berki a Blikknek.

"Azzal, hogy Baukó a Tindert megemlítette, hogy ügyfelem szexuális közeledései kapcsán tett állításokat, magyarázkodásra kényszeríthette otthon vagy a munkahelyén. Ha a nyomozó hatóság megalapozottnak találja a feljelentést, akkor nyomozás indul, később pedig ügyészi szakaszba kerülhet a dolog" - ecselte a lap megkeresésére az ügyvéd.

Baukó Éva és Berki Krisztián Forrás: --

Ez azt jelentheti, hogy Baukó Évát előállíthatják, házkutatást végezhetnek rajta, vagy akár rabosíthatják is. Baukó viszont nem aggódik emiatt, elmondása szerint ő nem rágalmazott, igazat mondott és csupán egyetlen dolgot szeretne: ismerje be Berki az igazságot és kérjen bocsánatot.

"Berki támadó védekezése kezd szürreálissá válni. Úgy tűnik, nincs tisztában a zaklatás törvényi tényállásával. Feljelentése minden alap nélküli, védekezése pedig ellentmondásos és értelmezhetetlen. Nem kívánunk szócsatákban részt venni, normál polgári peres eljárást indítunk vele szemben, mivel valótlan dolgokat állított az ügyfelemről, aki elégtételt akar. Szeretné, ha Berki a nagy nyilvánosság előtt elismerné, nem mondott igazat és bocsánatot kérne" – mondta dr. Hyross Virág, Baukó ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.