Visszatért exbarátnőjéhez, Dominika Rékához VV Aurelio

exbarátnő szerelem VV Aurelio kapcsolat villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hogy Aurelio újra összejött exbarátnőjével, Dominika Rékával.

Egy közel 4 hónapos románc után idén márciusban szakított egymással Nádai Anikó és VV Aurelio. Egyelőre nem tudni, pontosan miért ért véget a kapcsolatuk, a csinos műsorvezető csak annyit mondott, hogy egyszerűen nem működött. Azóta azonban VV Aurelio korábbi barátnője olyan bejegyzéseket tett közzé közösségi oldalán, amelyek arra utalnak, újra fellobbant a szerelem közte és volt párja között.

A figyelmesebbeknek feltűnhetett az Instagramon, hogy Aurelio nemrég Dominika Réka kutyáit sétáltatta, és a lány most egy közös képet is feltöltött. A fotón az látható, amint egymás kezét fogják, csuklójukon pedig ott szerepel egymás betűjele.

A viharok elmúlnak. Csak ki kell várnunk." – írta a bejegyzéshez Dominika Réka, amelyre többen is gratuláló üzenetekkel reagáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.