Zimány Linda nem akar már szingli lenni: reméli nyáron megtalálja az igazit

szingli szerelem Nyár Zimány Linda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda több mint egy éve nem él párkapcsolatban, de szeretné, ha ez nyár végére megváltozna. Nem akar már szingli lenni, szeretné megtalálni élete párját, akivel gyermeket is vállalhat.

Az egykori modellnek már egy éve nincs párkapcsolata, de úgy rézi, eljött az ideje annak, hogy ezen változtasson. Szeretné megtalálni igazi párját, de a férfiak többnyire félnek tőle, oda sem mernek menni hozzá. „Több mint egy éve szingli szakaszban vagyok, sajnos. De jön a nyár, úgyhogy remélem ez változni fog" – mondta a Hello! Magazinnak Linda, aki már a gyerekvállaláson is gondolozik.

Zimány Linda nem akar már szingli lenni "Forrás: Zimány Linda "

"Előfordul, hogy reggel 10 percig ülök az ágy szélén és arra gondolok, jó lenne már gyermeket vállalni" - árulta el Linda, aki egyedül nem szeretne babát. "Biztos menne, hiszen elég erősnek érzem magam akár ehhez is, de jobb lenne, ha egy tipikus családmodellbe érkezne majd a pici" - tette hozzá Linda, aki leghamarabb 40 évesen gondolkodna el azon, hogy egyedül is belefogjon-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.