Donatella szerint rendben vannak anyja, Kiszel Tünde aktfotói

aktfotó Kiszel Tünde akt Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszke édesanyjára aktfotói miatt Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya. Azt mondja: bár nem szeretne a nyomdokaiba lépni, nincs benne semmi szégyellnivaló. 

A Segítség, szülővel vagyok! című műsorban a csütörtök esti versenyző Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella lesznek. A műsor felvétele során szóba kerültek a naptárdíva aktfotói is, amelyekről Donatella véleményét is kikérték.

Kiszel Tünde és lánya, Donatella Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

"Amikor először megláttam, azt egyből tudtam, hogy nem szokványos, de soha nem undorodtam tőle. Ráadásul sejtelmes pózokban látható, és épphogy látszik egy-egy intim részlet a testéből. Anya is elmagyarázta, hogy ebből csak néhány darab van, azok is művészi és ízléses képek, így egyáltalán nem zavart" - mesélte Donatella. Az a fotó is előkerült, melyen Kiszel Tünde szoptatja a még csecsemő Donatellát, de őt ez a kép sem zavarja.

Azt mondja, nem szeretne édesanyjához hasonlóan naptárban szerepelni, de büszke anyja képeire - írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.