Pártos Csilla még nem költözött ki Pécsi Ildikó házából: lehet, hogy rendőrök lakoltatják majd ki

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
rendőrség Pécsi Ildikó Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csillának és fiának a bíróság ítélete értelmében el kellene költözniük a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő otthonból, de ők ennnek még nem tettek eleget.  A végén az is lehet, hogy rendőrség költözteti ki őket.

Pécsi Ildikó nem akarja, hogy volt menye és unokája továbbra is az ő tulajdonában álló budai házban éljenek, és a bíróság neki adott igazat. Ez azt jelenti, hogy Pártos Csillának és fiának el kell hagynia az otthont, ám ők erre nem hajlandók. A végén még az is lehet, hogy rendőrök lakoltatják ki őket.

Pártos Csilláékat akár ki is lakoltathatják "Fotó: MTI/Zih Zsolt "

a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az ingatlanból.

Blikknek

Jelenleg is zajlik egy vagyonelosztási per Pártos Csilla és Szűcs Csaba között, amelynek tárgya a budai ingatlan.

Egy médium ikerpár szerint Harry hercegnek és Meghan Markle-nek hamarosan gyereke leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-harry-hercegnek-es-meghan-markle-nek-hamarosan-gyereke-lesz.htmlÁllítólag Harry herceg hamarosan készülhet az apaságra: egy médium ikerpár szerint hamarosan megszületik az első gyermeke! TV + Sztárok--Schobert Lara óriási gardróbszobájából posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-schobert-lara-oriasi-gardrobszobajabol-posztolt-foto.htmlSchobert Lara, akárcsak híres édesanyja, szívesen fotózza magát. A legidősebb Schobert csemete ezúttal óriási gardrószobájából posztolt.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka édesapja, Hosszú István ezt gondolja Shane Tusup levelérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-hosszu-katinka-edesapja-hosszu-istvan-ezt-gondolja-shane-tusup-levelerol.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata és karrierje is végérvényesen véget ért. A páros közösségi oldalaikon üzent közönségének és egymásnak. Kiderült: Katinka megcsalta férjét, ám a hírek szerint ez kölcsönösen megtörtént. A méltatlan sárdobálás közepette megszólalt Hosszú Katinka édesapja is, aki őszintén mesélt a kialalkult helyzetről.TV + Sztárok--Rendőrök keresték Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20180527-rendorok-kerestek-voksan-viragot-meselte-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVoksán Virág kiskoráról is napvilágot láttak kényes részletek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + SztárokOrigoMaláriás volt Ekanem Bálinthttp://www.life.hu/sztarok/20180527-malarias-volt-ekanem-balint-meselte-a-a-tv2-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musorban.htmlÉletében kétszer volt maláriás Ekanem Bálint, aki a betegségről a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában mondta el, hogy akkor kapta el a betegséget, amikor még Kenyában élt. TV + Sztárok--Tatár Csilla vlogjában Balázs Andival A Nagy Duett versenyzőjével beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180527-tatar-csilla-vlogjaban-balazs-andival-a-nagy-duett-versenyzojevel-beszelgetet.htmlVajon utálja már Kasszás Erzsit? Hogyan bírkozik meg a szakmai féltékenységgel? Mit adott neki A Nagy Duett? Mit csinál akkor, amikor nagyon mélyen van, mégis mindenki azt várja tőle, hogy a társaság középpontja legyen? Egyáltalán kicsoda Balázs Andi? Tatár Csilla a vlogjában a színésznő Balázs Andival többek között ezekről beszélgetett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.