Most már biztos: plasztikai műtéten esett át Tóth Vera

mell operáció Tóth Vera mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera az Instagramon, egy hozzászólónak ismerte be, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett.

Nagy port kavart az a fotó, amit Tóth Vera a napokban töltött fel Instargam oldalára. A képen egy fehér, kissé átlátszó felsőt visel, ami alá nem húzott melltartót, melle körvonalai pedig átlátszanak. Sokan nekiestek az énekesnőnek, hogy ezt azért így mégsem illik, valamint új melleinek formáját is kritizálták.

Verát több híresség is a védelémébe vette, ám az énekenső maga is alaposan kiosztott néhány kommentelőt. Hozzászólásában elismerte, hogy tényleg plasztikai műtéten esett át, és nagyon elégedett a végeredménnyel.
"Számomra tökéletesek lettek, a legjobb sebész keze által. A fotó csal... Bár te minidg találsz rajtam valami kivetnivalót, szóval nem igazán lep meg a kommented" - írta Vera egy kritizálónak.

Most már biztos: plasztikai műtéten esett át Tóth Vera Forrás: Instagram

Előkerült Meghan Markle hasonmásahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-elokerult-meghan-markle-hasonmasa-danielle-harris.htmlElőkerült Meghan Markle hasonmása: egy arizonai nő szinte pont úgy néz ki, mint az újdonsült hercegné. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián új életet kezd: elköltözik és nevet változtathttp://www.life.hu/sztarok/20180601-zambo-krisztian-uj-eletet-kezd-elkoltozik-es-nevet-valtoztat.htmlZámbó Krisztián életében nagy változások következnek, a celeb pedig izgatottan várja: olyan ez számára, mint egy újjászületés. TV + SztárokOrigoCsaládját támogatja anyagilag Cicciolina: ezért kell még mindig vetkőzniehttp://www.life.hu/sztarok/20180601-csaladjat-tamogatja-anyagilag-cicciolina-ezert-kell-meg-mindig-vetkoznie.htmlCicciolina 66 évesen sem tette még le a lantot, de amellett, hogy élvezi a szereplést szüksége is van a pénzre: családját kell segítenie. TV + Sztárok--Hosszú Katinka boldognak tűnik a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-hosszu-katinka-boldognak-tunik-a-szakitas-ota.htmlHosszú Katinka nem vonult vissza szakításuk bejelentése óta, azóta is posztol fotókat Instagram-oldalára, és mindegyiken mosolyog. A szakértő szerint nem ritka az érzelmi felszabadultság egy kapcsolat lezárása után. TV + Sztárok--Bihari Viki megvédte Tóth Verát, miután a kommentelők rátámadtak melltartó nélküli képe miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180601-bihari-viki-megvedte-toth-verat-a-kommentelok-tamadasatol-melltarto-nelkuli-kepe-miatt.htmlTóth Vera közzétett magáról egy fotót, melyen fehér felsőben látható melltartó nélkül. Természetesen ezt a kommentelők is észrevették, és nem is hagyták szó nélkül. Bihari Viki pedig az énekesnő védelmébe szállt: senkinek nincs köze ahhoz, hogy visel-e melltartót, vagy nem. TV + Sztárok--Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20180601-megyeri-csillanak-udvarol-dzsudzsak-balazs.htmlA Ripost fotózta le a napokban Megyeri Csillát és Dzsudzsák Balázst egy szórakozóhelyen. És bár az Ázsia Expressz sztárja tagadja, hogy lenne köztük valami, a közös barátok mást mondanak. A válogatott focista a találkozó óta üzenetekkel bombázza Csillát.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.