Íme a francia-argentin meccs legszomorúbb pillanatai

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Cezaro De Luca -
foci-vb 2018 Lionel Messi foci-vb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Argentínát 4-3-ra legyőzte Franciaország, így a dél-amerikai csapatnak véget ért a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Az egyenes kieséses szakasz első összecsapása utáni szomorú pillanatokból szemezgettünk.

Argentínának véget ért a foci vb

Hiába érkezett Kazanyba Lionel Messi teljes családja, a franciák hazaküldték Argentínát. Az örjöngő Maradonára ezúttal a barátnője vigyázott, aki csókokkal próbálta lehűteni kedvese indulatait.

Lionel Messinek nem sikerült csodát tennie Argentínával Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Cezaro De Luca

Franciaország jobbnak bizonyult, Griezmannék hazaküldték az argentín válogatottat.

Ángel Di María, az argentin válogatott játékosa csapata veresége után Forrás: AFP/Benjamin Cremel

Természetesen az agentin legenda, Diego Maradóna is csalódottan távozott a lelátóról.

Maradona sem tudta leplezni csalódottságát Forrás: AFP/Saeed Khan

A rajongók is vigasztalhatatlanok voltak.

Argentína rajongói összetörtek Forrás: AFP/Luis Acosta

Sokan nem bírtak a könnyeikkel.

Argentína rajongói csapatukkal együtt gyászolnak Forrás: AFP/Luis Acosta
Így drukkolt Argentínának Messi családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180630-lionel-messi-felesege-antonella-roccuzzo-es-gyermekei-kazanyban.htmlFranciaország 4-3-ra ugyan legyőzte Argentína válogatottját, a dél-amerikai csapatkapitány Lionel Messi azonban minden támogatást megkapott szeretteitől a sikerhez. TV + Sztárok--Maradona a lelátón smárolt, amikor kiesett a csapatahttp://www.life.hu/intim/20180630-diego-maradona-es-baratnoje-rocio-oliva-a-lelaton-smaroltak-kazanyban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Maradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFA. A világklasszist figyelmeztették a normák betartására, jelezve neki, hogy ugyan a legendák programja keretében arra a meccsre megy, amelyikre akar, de mindent azért nem tehet meg ő sem. Intim--Foci-vb 2018: James Rodriguezt modell kedvese miatt cserélték le?http://www.life.hu/sztarok/20180630-focivb-2018-james-rodriguezt-modell-kedvese-miatt-csereltek-le.htmlJames Rodriguezt, a kolumbiai csapat gólkirályát mindössze 31 perc után cserélték le a Szenegál elleni meccsen. A szurkolói úgy sejtik, nem megsérült, inkább modell kedveséhez sietett haza. TV + Sztárok--45 éves korában elhunyt a korábbi szerb válogatott focista, Goran Bunjevcsevics http://www.life.hu/sztarok/20180629-45-eves-koraban-elhunyt-a-korabbi-szerb-valogatott-focista-goran-bunjevcsevics.html45 éves korában elhunyt Goran Bunjevcsevics korábbi szerb válogatott labdarúgó. A focista halálhírét egykori klubja, a Crveza Zvezda tette közzé. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigoFoci-vb 2018: ők az idei bajnokság legszexibb focistáihttp://www.life.hu/intim/20180628-focivb-2018-ok-az-idei-bajnoksag-legszexibb-focistai.htmlBár nagyon sok nő is élvezi a meccseket, azért olyan elmélyülten nem követik a bajnokságok alakulását, mint a férfiak. Íme, azonban néhány indok, hogy a hölgyek is belemerüljenek a meccsekbe: összegyűjtöttük az idei bajnokság legszexibb játékosait. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.