Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványát

ittas vezetés rendőrség Viszkis Ambrus Attila jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség.

"Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvini a szállásomra, mert nem akartam otthagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték" - mondta a Ripostnak a Viszkis. A lap úgy tudja, hogy most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. Ambrus Attila ugyanis néhány hete egy szegedi fesztiválon vett részt, ahol a Tisza partján parkolt, át akarata vinni autóját a szállására, ám a rendőrök megszondáztatták. Előzőt este ivott 2 pálinkát, ami hajnalban még kimutatható volt szevezetében.

Ambrus Atilla fazekasmesterként is járja az országot Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Gyakorlatilag mindenkit szondáztattak, tehát nem engem szedtek ki a sorból, ők csak végezték a dolgukat, nem is lázadtam ez ellen, volt bennem alkohol" - osztotta meg a lappal a Viszkis, akit most egy sofőr vagy felesége szállít. Ambrus fazekasmesterként járja az országot, így elengedhetetlen számára az autó, de úgy tűnik, egyelőre ez még így marad. "Valószínűleg lesz még tárgyalás, majd akkor kiderül" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.