Robert Lewandowski Mesut Özil Manuel Neuer Shakira Cristiano Ronaldo Jr. Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t.

Görögbe fogadva


Ha válogatott focistaként az országod már kipottyant a foci vébéről, szégyenedben el akarsz bújni a világ elől, a 2018/2019-es klubszezon még nem kezdődött el, tehát munka sincs, ráadásul kőgazdag vagy, nem tehetsz mást, elmész nyaralni. Így vélekednek erről az Oroszországot idő előtt elhagyni kényszerülő klasszisok is. Lássuk, merre járnak!

Cristiano Ronaldo Görögországban pihen

A portugálok császára az Uruguay elleni verség és a Juventushoz való átigazolásáról szóló pletykák ellen egészen Görögországig menekült. Kedvesével, Georgina Rodrigezzel hajóra szálltak, majd pedig lőttek egy igencsak előnytelen fotót magukról:

☀️ ❤️

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

Pülosz városában velük van a sztár legnagyobb fia, Cristiano Ronaldo Jr. is, aki Oroszországba is követte a papáját és élőben nézte a luzitánok meccseit.

Cristiano Ronaldo szeretteivel nyaralgat Forrás: Instagram/georginagio

Mesut Özil Santorinin henyél

Cristiano Ronaldótól nem is annyira távol, a görögországi Santorinin piheni ki a foci vébé okozta idegsokkot Mesut Özil és szépséges barátnője, Amine Gülşe, avagy Miss Turkey World 2014.

Thanks for always being there for me. You make me smile even when my world turns upside down. ❤ #timeout #thankyou @gulseamine

Mesut Özil (@m10_official) által megosztott bejegyzés,

Ez volt az a fotó, amin mindenki kiakadt, ugyanis a német sztárnak pont akkor sikerült kiposztolnia, amikor a Nationalelfnek éppen Brazília ellen kellett volna játszania, amennyiben nem esik ki. Kínos!

Have faith and thank God for all the blessings #M1Ö

Mesut Özil (@m10_official) által megosztott bejegyzés,

Manuel Neuer is a görögöknél rejtőzik

Úgy tűnik, Görögország lett a bukott sztárok Mekkája a vébé után, ugyanis a német válogatott kapusa is ott töltődik fel:

Enjoy your Sunday #chargingbatteries

Manuel Neuer (@manuelneuer) által megosztott bejegyzés,

Hogy megőrizze jó kondiját, Neuer futással kezdi a reggelt:

#morningrun ‍♂️

Manuel Neuer (@manuelneuer) által megosztott bejegyzés,

Robert Lewandowski a paradicsomban

A lengyelek csúfos égése után Robert Lewandowski is örül, hogy a családjával lehet, és kipihenheti az elmúlt időszakot:

My whole world. Family time @_rl9 #family #powercouple #positivevibes #healthyplanbyann #annalewandowska

Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba) által megosztott bejegyzés,

Feleségével, Anna Lewandowskával és kislányukkal, Klarával egy paradicsomi helszínről csekkoltak be:

#positivevibes #annalewandowska

Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba) által megosztott bejegyzés,

Gerard Piqué otthon, Barcelonában

Spanyolországot a házigazda orosz együttes ültette fel idő előtt a repülőre, amely Piquét úgy tűnik, egyenesen a családjához repítette.

Mivel valakinek dolgoznia is kell, a szorgos Shakira épp Barcelonában lépett fel, koncertjén pedig ott volt két tündéri csemetéje, Milan és Sasha, valamint a párja, Gerard Piqué is:

Gracias por hacerme tan feliz esta noche Barcelona!!!Público sublime!!! Shak

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés,

Mint ismeretes, Shak egyébként nem csak Spanyolországnak, hanem szülőhazájának, Kolumbiának is szurkolt, fiait is hazája mezébe öltöztette be.

Foci vb: Meghívták a döntőre a barlangban rekedt gyerekekethttp://www.life.hu/news/20180709-a-fifa-meghivtak-a-foci-vb-dontore-a-barlangban-rekedt-gyerekeket.htmlGianni Infantino, a FIFA elnöke meginvitálta a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjére a június 23-a óta a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt 12 tagú ifjúsági futballcsapatot és edzőjüket. Bízik benne, hogy mindannyian ott lehetnek majd Oroszországban. News--Foci vb: Björn Kuipers a leggazdagabb bíróhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-bjorn-kuipers-a-leggazdagabb-biro-a-foci-veben.htmlNagyon úgy tűnik, hogy az angol-svéd meccset is vezető Björn Kuipers nemzetközi labdarúgó-játékvezető a leggazdagabb bíró a 2018-as foci vb-n. Ő fújt egyébként a Brazília-Costa Rica meccsen, valamint az ő vezetése mellett búcsúzott Spanyolország is a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. TV + Sztárok--Foci vb: Vilmos herceg üzent az angol válogatottnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-vilmos-herceg-twitteren-uzent-az-angol-valogatottnak.htmlMint ismeretes, Vilmos herceg hatalmas focirajongó. Az immáron háromgyermekes apuka nem csak, hogy nézi a meccseket, de most a Twitteren üzent is országa válogatottjának. TV + Sztárok--Foci vb 2018: szétszedtek egy IKEA áruházat az ünneplő angol szurkolókhttp://www.life.hu/news/20180708-foci-vb-2018-szetszedtek-egy-ikea-aruhazat-a-randalirozo-angol-szurkolok.htmlNem tudtak viselkedni az angol szurkolók a tegnapi Anglia - Svédország mérkőzés után. Az ünneplés hevében elleptek egy IKEA áruházat, szétugrálták a bútorokat, dobálóztak a kezük ügyébe kerülő lakberendezési tárgyakkal. Mindeközben pedig énekeltek. Az eladók azt sem tudják, mit csináljanak, hova kapjanak. A videó magáért beszél.News--Foci vb: Így őrjöngtek Zágrábban a horvátok győzelme utánhttp://www.life.hu/news/20180708-horvatorszag-legyozte-oroszorszagot-a-foci-vbn.htmlA horvátok utolsóként jutottak az elődöntőbe a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, Angliához, Belgiumhoz és Franciaországhoz csatlakoztak a legjobb négy között. Szomszédaink Szocsiban végül büntetőpárbajban győzték le a házigazda oroszokat, akiknek drámájáról itt nézheted meg a képeket. News--Foci vb: Íme az első képek Granqvist kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20180708-andreas-granqvist-masodik-kislanya-a-foci-vb-alatt-szuletett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap világra jött Andreas Granqvist svéd csapatkapitány második kislánya, a sztár azonban nem utazott haza a vébéről a szülésre. A baba és a mama jól vannak, Svédország kiesésével pedig hamarosan együtt lehet az egész család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.