Marian Cozma családja nem tudja feldolgozni fiuk elvesztését

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
halál család Marian Cozma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc évvel ezelőtt szúrták le egy szórakozóhelyen a Veszprém tehetséges kézilabdázóját, Marian Cozmát. Az eltelt idő azonban nem enyhítette a család fájdalmát, mindannyian belerokkantak a veszteségbe.

Még csak 35 éves lenne Marian Cozma, pedig már kilenc éve nincs köztünk. 2009. február 8-án a veszprémi Patrióta bárban szúrták le hátulról a Veszprém kézilabdázóját. Nem volt esély védekezni, és a túlélésre sem. Hiába telt el azóta kilenc év, a család fájdalma egyáltalán nem enyhült.

Marian Cozma halálát sosem fogja tudni feldolgozni a család Forrás: AFP/Attila Kisbenedek
VV Kinga várandós: bármikor megszülethet http://www.life.hu/sztarok/20180713-vv-kinga-varandos-barmikor-megszulethet.htmlA ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Kinga bármikor megszülhet: mindenórás terhes. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott Budapesttől Will Smith: döbbbenetes felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-igy-bucsuzott-budapesttol-will-smith-dobbbenetes-felvetel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Will Smith azt a videót, amiben a Lánchíd tetjére mászik fel. Az biztos, hogy a búcsú különleges módját választotta a hollywoodi színész.TV + Sztárok--Már nem titok, kivel tölti idejét Amerikában Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-mar-nem-titok-kivel-tolti-idejet-amerikaban-hosszu-katinka.htmlA rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. TV + Sztárok--Munkaterápiával próbálta feldolgozni édesanyja elvesztését Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-munkaterapiaval-probalta-feldolgozni-edesanyja-elveszteset-majka.htmlMajka édesanyja hosszú betegség után távozott az élők sorából, a rappert természetesen nagyon megviselte a veszteség. Ennek ellenére egyetlen koncertjét sem mondta le. TV + Sztárok--Yvonne Dederick legújabb fotóján csontsoványnak tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-yvonne-dederick-legujabb-fotojan-csontsovanynak-tunik.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. TV + SztárokOrigoBorbély Alexandra elárulta, hogy egyszerre három férfiba szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180712-borbely-alexandra-elarulta-hogy-egyszerre-harom-ferfiba-szerelmes.htmlBorbély Alexandra nevét megismerte az ország a Testről és lélekről című film sikerének hála. Ennek köszönhetően pedig rengeteg filmben szerepel. Most épp három romantikus alkotást is forgat egyszerre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.