Less be Luxus Vivi esküvőjének kulisszái mögé: videó

Luxus Vivi esküvő kulissza Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme Luxus Vivi esküvőjének kulisszatitkai.

Feleségül vették Vasvári Vivient, a Feleségek Luxuskivitelben Luxus Vivijét. Az esküvőn természetesen a Life.hu is forgatott, ahol sikerült mikrofonvégre kapni az örömapát, Vivi testvérét és az esküvő dekoratőreit is. Íme az eljegyzés és a luxusesküvő kulisszatitkai.

Csak a virágkötő díja volt 3 és fél millió forint.

Britney Spears koncert közben mellbimbót villantott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-britney-spears-koncert-kozben-mellbimbot-villantott-video.htmlKoncert közben villantott Britney Spears: kiszabadult a melle a felsőjéből.TV + Sztárok--Vajna Timi kávéval itatja papagáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-vajna-timi-kaveval-itatja-papagajat-foto.htmlVajna Timi imádja az állatokat, így nem is csoda, ha bármit megenged nekik. Kedvenc papagája még a kávéjába is beleihat.... TV + SztárokOrigoFérjhez ment Vasvári Vivien, Luxus Vivi: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-ferjhez-ment-vasvari-vivien-luxus-vivi-fotok.htmlJúlius 15-én férjhez ment Vasvári Vivien, íme a részletek.TV + Sztárok--ÉNB Karola kitette melleit közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-enb-karola-kitette-melleit-kozossegi-oldalan-foto.htmlÉNB Karola sem bírja a meleget: meg is szabadult felsőjétől.TV + SztárokOrigoPumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határonhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-pumped-gabo-papirjai-otthon-maradtak-atszokott-a-hataron.htmlPumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon. TV + Sztárok--Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági megmutatta nedves popsiját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-pumped-gabo-exe-sebestyen-agi-megmutatta-nedves-popsijat-foto.htmlPumped Gabo exe, Sebestyén Ági ezúttal sem fogta vissza magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.