Hazugság lehetett Meghan Markle apjának, Thomas Markle-nek a szívműtéte

műtét szívműtét Sussex hercegnéje Thomas Markle Meghan Markle hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi esküvő előtt néhány nappal műtötték Meghan Markle apjának, Thomas Markle-nek a szívét. Ám most úgy tűnik, az egész operáció hazugság volt.

Hazugság lehetett Sussex újdonsült hercegnéje apjának, Thomas Markle-nek a szívműtéte, melyet állítólag pár nappal a hercegi esküvő előtt végeztek el rajta.

Néhány héttel a ceremónia előtt Meghan Markle apja lesifotósokkal szerződött, hogy képeket készítsenek róla, ebből természetesen botrány lett. A Dailymailnek pedig a hercegné egyik barátja most azt nyilatkozta, hogy a szívműtét is hazugság volt, amelyet azért talált ki, hogy felébressze az emberekben a szimpátiát.

Thomas Markle korábban azt is nyilatkozta, addig akar szerepelni, amíg lánya nem áll vele szóba Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

A forrás szerint nem kell sajnálni Thomas Markle-t. A Dailymail is megkereste a klinikát május 16-án, ahol állítólag a férfi feküdt, ám azt mondták, hogy nincs betegük Thomas Markle néven.

A hercegnéhez közel álló forrás azt mondta, ha Thomas Markle-t valóban megműtötték volna, Meghan Markle biztosan meglátogatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.