Bódi Slyvi fehérneműket is árul az újabb gardróbvásáron

fehérnemű szexi Bódi Sylvi ruha gardrób gardróbvásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először árusítja ki ruháit Bódi Sylvi modell, sőt az is előfordult már, hogy bugyikat is tett a portékák közé. Most ismét gardróbvásárt tart, ahol újra előkerül néhány pikáns darab.

Korábban is tartott már gardróbvásárt Bódi Sylvi, aki eladta ruháit, melyek már kiszorultak a szekrényéből. Egy alkalommal bugyijaiból is töltött fel jónéhányat, amit rekordsebességgel kapkodtak el.

Most ismét helyre van szüksége, így újabb ruhabörzére számíthatnak rajongói. A fotók alapján ez a vásár sem szűkölködik majd szexi és pikáns darabokban, hiszen néhány igencsak merész fehérnemű is szerepel a fotón.

"Gardróbvásár függő lettem... Nem bírok leállni... Pedig már bejelentettem, hogy nagyjából mindent kiárultam, amit akartam...de úgy tűnik, hogy mégsem. Az a helyzet, hogy még mindig rengeteg cuccom van... Mennyi mindent felhalmozunk gyerekek... Ez hihetetlen... Nekem elég jó méretű a gardróbom, de dugig van, hely sosincs" kezdte bejegyzését Bódi Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.