Sebestyén Balázs felesége macskát szeretne, de a rádiós allergiás

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
hipoallergén macska hipoallergén feleség allergia macska Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viki, Sebestyén Balázs felesége nagyon szeretne egy cicát, ám a rádiós műsorvezető allergiás rá. Így egy kis tréfát eszelt ki azért, hogy meggyőzze férjét. 

A Bors szerint Sebestyén Balázs felesége, Viki a Rádió1-nél dolgozik szerkesztőként, így nem volt nehéz kiviteleznie azt a kis tréfát, melyet férje ellen eszelt ki. Viki ugyanis régóta vágyik egy cicára.

Balázs azonban allergiás rájuk, így eddig feleségének le kellett mondania a vágyáról. Ám nem adta fel: félig hipoallergén macskákat hozatott a stúdióba, hogy meggyőzze Balázst, talán túl lehet lendülni azon a fránya allergián.

"Mivel tudjuk, hogy Balázs allergiás a macskaszőrre, szereztünk olyanokat, amik félig hipoallergének, és ma leteszteljük, hogy Bali tüsszög-e ezektől a cicusoktól. Ha nem, akkor minden esély megvan, hogy egy szőrgombóccal(vagy kettővel) bővüljön a család" - írta bejegyzésében Balázsék oldala.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.