Weisz Fanni modelliskolája ellen feljelentést tett egy anyuka

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Weisz Fanni számla feljelentés modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni életét beárnyékolják a sorozatos botrányok, most itt egy újabb. Egy siket gyermek édesanyja feljelentette Fanni modelliskoláját.

Nem egyszerű Weisz Fanni élete, ugyanis folyamatosak körülötte a botrányok. Egyrészt az adótartozásával volt tele a sajtó, másrészt azzal, ahogy édesanyja vélekedik vőlegényéről: elmebetegnek tartja. Most pedig kiderült, hogy a Weisz Fanni nevével fémjelzett modelliskola többször nem adott számlát a képzést elvégzőknek, vagy befizetőknek. A Borsnak egy anyuka számolt be a történtekről, aki szintén nem kapott számlát. A zalaegerszegi anyuka 15 éves, kilencvenszázalékosan halláskárosult kislányát, Kittit vitte el Fanniék egyik válogatására.

Weisz Fanni nevét újabb botrány árnyékolja be Forrás: Facebook/Weisz Fanni

"

A hirdetésben nem szerepelt, hogy a helyszínen ötvenezer forintot le kell tenni foglalóként, nálam csupán tízezer volt.

Életében először férje nélkül nyaral Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-eleteben-eloszor-ferje-csaba-nelkul-nyaral-szandi.htmlFérje, Csaba nélkül ment nyaralni Szandi. Először tett ilyet házasságkötésük óta. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját a kislányával strandoló Csákány Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180809-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-a-kislanyaval-strandolo-csakany-monika.htmlCsákány Mónika kislányával indult strandolni. A kép hihetetlenül aranyos lett, hiszen anya és lánya boldogan nevetnek egymásra. TV + Sztárok--Vasvári Vivien videón mutatta pazar esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vasvari-vivien-videon-mutatta-pazar-eskuvojet.htmlSzámos fotót töltött már fel közösségi oldalára esküvőjéről a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien, ám most videón is megmutatta, hogyan keltek egybe szerelmével, Fecsóval. TV + Sztárok--Berki Krisztián óriásplakáton köszöntötte Mazsit születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-berki-krisztian-oriasplakaton-koszontotte-mazsit-szuletesnapjan.htmlBerki Krisztián kitett magáért! Barátnője születésnapi meglepetése olyan nagyra sikerült, hogy Mazsi el is sírta magát. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen méretes tokát villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-chrissy-teigen-meretes-tokat-villantott-szelfi.htmlElőnytelen fotót mutatott magáról a nemrég szült Chrissy Teigen: tokát villantott. Úgy véli, nem kell mindig tökéletesnek látszani. TV + Sztárok--Janicsák Veca nagyon érzéki legújabb klipjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-janicsak-veca-nagy-erzeki-legujabb-klipjeben.htmlSejtelmes és érzéki felvételek készültek Janicsák Vecáról új klipjének forgatása alatt. A népszerű énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz készülő képi anyagot, amelyben izgalmas koncepción keresztül mutatja be a gyengéd érzések változó dinamikáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.