MTV VMA: Ariana Grande el sem mozdult párja mellől a díjátadón

Ariana Grande szerelem Pete Davidson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande természetesen szerelmével érkezett a díjátadóra, aki mellől el sem mozdult egész este: csak a díját volt hajlandó átvenni nélküle.

Az MTV Video Music Awards díjátadón Ariana Grande fekete miniben, comb felett érő csizmában vette át a legjobb Pop Videó kategóriáért járó díjat. Csupán ennyi időre szakadt el szerelme mellől, aki végig izgulta mellette az estét, amíg átvette a kis szobrocskát. Egy hónapja robbant bombaként a hír: Arianát, néhány hetes randizás után eljegyezte Pete Davidson, akivel csak idén májusban találkoztak.

Ariana Grande nem tudta abbahagyni a csókolózást vőlegényével Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com

A rajongók döbbenten kapták fel a fejüket a meglepő hírre, szerintük a pár elsieti ezt a fontos döntést, és nem bíznak a kapcsolat tartósságában. Mindenesetre a díjátadón a szerelmesek boldognak látszottak és folyamatosan csókolóztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.