műsorvezető kisfiú Nádai Anikó édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó elárulta, sikerült rendezni korábbi problémáikat a gyermeke apjával. Ahogyan ő fogalmaz, kapcsolatuk talán soha nem volt ennyire jó, mint most.

Másfél éve, hogy szakított kisfa édesapjával Nádai Anikó, aki most elárulta, volt párjával azóta szerencsére sikerült rendezni a viszonyukat.

Patrik most már nagyobbacska, így sok mindent meg tudok beszélni vele. Nagyon-nagy szerencsém van abból a szempontból, hogy sok mindenben számíthatok az édesapjára, akivel már régóta nem vagyunk együtt. Fele-fele arányban osztjuk meg a felügyeletet, és a gyerek mindkettőnknél nagyon szeret lenni" – mesélte a BEST magazinnak.

Nádai Anikó remekül kijön gyermeke apjával Forrás: Nádai Anikó

A ValóVilág ősszel induló évadának műsorvezetője hozzátette, mivel kisfia még nagyon kicsi volt akkor, amikor szakítottak, számára szinte az a természetes, hogy szülei külön élnek.

Elismerem, a szakítás után közvetlenül még nem mentek zökkenőmentesen a dolgok az apukájával, de szerencsére ezeket a problémákat az elmúlt másfél évben rendezni tudtuk. Most már azt mondhatom, hogy sosem volt olyan jó a kapcsolatunk, mint most. Az érintkezéseink a fiunkra korlátozódnak, és mindkettőnknek az a legfontosabb, hogy az ő érdekeit tartsuk szem előtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.