Mihalik Enikő új szerepben: vlogot indít a modell

2018.08.28. 20:08

A világhírű modell, Mihalik Enikő új projektbe kezd. Még alaposabban megismerhetik rajongói, ugyanis vlogot indít, melynek első részeit már le is forgatták. 

New Yorkban él, ám az utóbbi napokat Magyarországon töltötte a világhírű modell, Mihalik Enikő. A Mokkában mesélt arról, hogy hamarosan új szerepben láthatják rajongói, ugyanis vlogot indít. 

"Egy 15 éves karrier után úgy érzem, hogy nagyon sok mindent értem el, viszont valahogy sikerült távol tartanom a személyiségemet a kameráktól. Mivel nagyon sokan érdeklődtek rólam, úgy döntöttem, hogy szeretnék többet megosztani magamról" - mesélte Mihalik Enikő a műsorban, miközben kutyája is mellette ücsörgött a kanapén. 

Mint elmondta: a vlog róla, a kedvenc receptjeiről, a szépségtippjeiről, az utazásairól szól majd, de kutyáját, Charlie-t is bemutatja majd. Arra kérdésre, hogy lesz-e a videóblogban magánélet, azt felelte: "Kevés, de igen."

"Nagyon őszinte lesz a vlog. Szeretnék problémákról is beszélni, és a témát amit választok, arról őszintén szereték kitárulkozni" - fogalmazott a modell. A vlog első néhány epizódját már le is forgatták, de spontán videókra is számíthatnak majd a nézők szeptember közepétől. 

 

Mihalik EnikőBudapestNew Yorkmodellmagánéletvlog