A Videotonban folytathatja Dzsudzsák Balázs

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Videoton focista szerződés igazolás labdarúgó Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülések szerint havi 20 millió forintért a Videotonhoz szerződik Dzsudzsák Balázs.

Már jó ideje találgatták a rajongók, hogy vajon hol folytatja pályafutását Dzsudzsák Balázs, de most végre eldőlni látszik a sorsa. A Ripost azt írja, nem külföldi sztárcsapathoz igazol a focista, hanem idehaza, a Videotonban fog játszani.

A lap értesülései szerint Dzsudzsák lemondott arról, hogy havit 48 millió forint fizetést kapjon a klubtól, végül beérte 20-szal is.

Dzsudzsák Balázs a Videotonban folytathatja Forrás: MTI/Illyés Tibor
Ezekkel a celebekkel rémálom a meló: vallott Naomi Campbell és Lady Gaga asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ezekkel-a-celebekkel-remalom-a-melo-naomi-campbell-es-lady-gaga-asszisztense-vallottak.htmlSokan álmodnak arról, hogy a kedvenc sztárjuk mellett lehessenek, ám a celebek személyi asszisztensének lenni igazából nem egy álommeló! Furcsa kívánságok, őrült követelések és nulla magánélet: ilyen valójában olyan nagy sztárok mellett dolgozni, mint Naomi Campbell, Lady Gaga és Christian Bale. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Vasvári Vivien nagyon kiakadt Solti Ádámrahttp://www.life.hu/sztarok/20180903-nyero-paros-vasvari-vivien-nagyon-kiakadt-solti-adamra.htmlKő kövön nem maradt, miután Vasvári Vivi kritikát kapott Solti Ádámtól a Nyerő párosban: nem érzete jogosnak, ezért visszavágott. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina és Csuti majdnem szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-kulcsar-edina-es-csuti-majdnem-szakitottak.htmlKulcsár Edina és Csuti életük legboldogabb időszakát élik, de az ő életükben is volt hullámvölgy. TV + SztárokOrigoElhunyt édesapjával együtt mondott mesét Szabó Zsófi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-elhunyt-edesapjaval-egyutt-mondott-meset-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi minden tévénézőt megríkatott azzal produkcióval, amit a Szenzációs Négyes című műsorban adott elő. Kiderült, ő maga is alig tudta visszatartani könnyeit. TV + Sztárok--Visszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe Törőcsik Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-visszater-az-ejjel-nappal-budapestbe-torocsik-daniel-enb-kristof.htmlVisszatér a sorozatba az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Törőcsik Dániel, azaz ÉNB Kristóf. TV + SztárokOrigoFeljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-feljelenthetik-weisz-fanni-ferjet-hajmasy-petert-es-a-modelliskolat.htmlFeljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.