Weisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békén

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Weisz Fanni üzenet anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. 

Weisz Fanni édesanyja sűrűn nyilatkozik arról, milyen helyzetben van a lánya, ám a modell nem osztja anyja véleményét. Megelégelte a helyzetet, és tiszta vizet öntött a pohárba a cégével kapcsolatos ügyekben is: leszögezte, nincs adótartozásuk.

Weisz Fanni üzent édesanyjának Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ha anyu szeret, akkor miért mondja mindenhol, hogy fogyatékos vagyok,

Shauna Sexton modellt vádolják, mert Ben Affleck elvonóra került, megvédte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180904-shauna-sexton-modellt-vadoljak-mert-ben-affleck-elvonora-kerult-megvedte-magat.htmlA playboy-modell, Shauna Sextonnal randevúzott az utóbbi időben Ben Affleck Oscar-díjas színész, akinek nemrégiben meg kellett kezdenie harmadik elvonókúráját alkoholfüggősége miatt. A közösségi médiában a modellt vádolták állapotáért, aki megvédte magát. TV + Sztárok--Csak show és más semmi: Szandi elefántháton vonulthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-csak-show-es-mas-semmi-szandi-elefanthaton-vonult.htmlLassan minden szereplőről lehull a lepel a Csak show és más semmiben: a következő szereplő Szandi, aki elefántháton mutatja meg, mire képes. TV + SztárokOrigoHamarosan megjelenik Rékasi Károly fiának, Zsigmondnak az első verseskötetehttp://www.life.hu/sztarok/20180904-hamarosan-megjelenik-rekasi-karoly-fianak-zsigmondnak-az-elso-verseskotete.htmlHamarosan verseskötete jelenik meg Rékasi Károly és Détár Enikő fiának, Zsigmondnak. TV + Sztárok--Gáspár Evelin megszerezte diplomáját: Győzike hihetetlenül büszkehttp://www.life.hu/sztarok/20180904-gaspar-evelin-megszerezte-diplomajat-gyozike-hihetetlenul-buszke.htmlGáspár Győzike hihetetlenül büszke kislányára, ugyanis Evelin diplomát szerzett: ő az első a családban. TV + SztárokOrigoEldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: nem erre számítottak a focirajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-eldolt-dzsudzsak-balazs-sorsa-nem-megy-a-videotonhoz.htmlTegnap éjfélre véglegessé vált a Videoton kerete az EL-meccsekre, de Dzsudzsák nem írt alá hozzájuk - írja a Borsonline. TV + Sztárok--Koroknyai Virág az ágyból posztolt fotót, megmutatta, hogyan kezdi a hétfőthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-koroknyai-virag-az-agybol-posztolt-fotot-megmutatta-hogyan-kezdi-a-hetfot.htmlA legtöbb embernek nehezére esik hétfőn kikelni az ágyból és maga mögött hagyni a hétvégét, nincs ezzel máshogy Koroknyai Virág szépségkirálynő sem. Az ágyból posztolt hétfő reggeli fotókat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.