Látta, ahogy férje megüti Weisz Fannit: nyilatkozott a modell barátnője, Szabadi Diána

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Hajmásy Péter Weisz Fanni barátnő ütés erőszak botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább gyűrűzik a botrány Weisz Fanni körül. A modell a napokban üzent az édesanyjának, sőt találkoztak is, ahonnan Fanni elrohant. Most pedig a lány egykori barátnője tálalt ki a Borsnak.

Weisz Fanni hallássérült barátnője, Szabadi Diána meglepő dolgokat mesélt a lapnak. Azt állítja, hogy Péter, Fanni férje egyszer előtte ütötte meg a modellt.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Forrás: FEM3 Café

"Nagyon sokat beszélgettünk, és nagyon jóban lettünk az évek során, de két hónapja az én üzeneteimre se válaszol. Engem is meg akart hívni az esküvőjére, de végül nem kaptam meghívót, úgyhogy felkerestem Ágit. Utoljára Szegeden találkoztunk Fannival tavaly októberben, akkor öt napot volt nálunk Petivel. Az egyik este azonban sokkoló eset történt: amikor Fanni evett, és mi jeleltünk, Peti hátulról, minden ok nélkül hátba ütötte. Normális vagy!? Mit ütöd a hátam Dia előtt? Nagyon furcsa és felháborító volt ez a viselkedés" - mesélte a lapnak Dia, aki 15 éves koruk óta jó barátnője Fanninak. Állítja, ez már nem az a Fanni, akit ő megismert: "Régen egy bájos, barátságos lány volt, most mindenkivel ellenséges, ez nem az a Fanni, akit gyerekkorom óta ismertem. Miután kiderült, hogy a Csend hangja programot se folytatja, felajánlottam Áginak, hogy segítem a jó ügyet, járhatunk együtt az ország iskoláiba. Nem értem, Fanni miért lépett ki belőle, remélem meggondolja magát."

Végre kiderült: ez a férfi Radics Gigi szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-vegre-kiderult-ez-a-ferfi-radics-gigi-szerelme.htmlHónapok óta tudjuk, hogy Radics Gigi szerelmes, de eddig titkolta, hogy a ki a választottja. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni újra találkozott édesanyjával, a modell elviharzotthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-weisz-fanni-ujra-talalkozott-edesanyjaval-a-modell-elviharzott.htmlÉlő adásban üzent édeanyjának Weisz Fanni, majd a stúdió recepcióján is összefutottak, ahol váltottak néhány szót. Léránt Ágnes most elmondta, mi történt közöttük. TV + SztárokOrigoRicky Martin hátrányos helyzetű magyar gyerekeket fogadott budapesti koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-ricky-martin-hatranyos-helyzetu-magyar-gyerekeket-fogadott-budapesti-koncertje-elott.htmlRicky Martin fogadta elsőként az UNICEF Magyarország új, Kilátó Élményprogramjában résztvevő fiatalokat. A világsztár – aki egyben az UNICEF jószolgálati nagykövete is – budapesti koncertje előtt találkozott hátrányos helyzetű 12-17 év közötti tinédzserekkel. TV + Sztárok--Így néz ki most a Született feleségek sztárja, Jesse Metcalfehttp://www.life.hu/sztarok/20180905-igy-nez-ki-most-a-szuletett-felesegek-sztarja-jesse-metcalfe.htmlEmlékszel még a Született feleségek szexi kertészfiújára? Jesse Metcalfe idén már 40 éves lesz, de ugyanolyan jóképű, mint a sorozatban volt. TV + SztárokOrigoRubint Réka szerelmi vallomással lepte meg Norbit házassági évfordulójukonhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-rubint-reka-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-norbit-16-hazassagi-evfordulojukon.html16. házassági évfordulóját ünnepli Rubint Réka és Schobert Norbi. Ennek alkalmából a fitneszlady egy csodás szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Vasvári Vivi ezúttal Tokár Tomit osztotta kihttp://www.life.hu/sztarok/20180905-nyero-paros-vasvari-vivi-ezuttal-tokar-tomit-osztotta-ki.htmlVasvári Vivi mindenkinek főzött lecsót a Nyerő párosban, de Tokár Tomiék lemaradtak a közös evésről. Ezt nem is hagyta szó nélkül a műsorvezető, beszólásáért pedig megkapta a magáét Vivitől. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.