Látta, ahogy férje megüti Weisz Fannit: nyilatkozott a modell barátnője, Szabadi Diána

2018.09.06. 08:02

Tovább gyűrűzik a botrány Weisz Fanni körül. A modell a napokban üzent az édesanyjának, sőt találkoztak is, ahonnan Fanni elrohant. Most pedig a lány egykori barátnője tálalt ki a Borsnak.

Weisz Fanni hallássérült barátnője, Szabadi Diána meglepő dolgokat mesélt a lapnak. Azt állítja, hogy Péter, Fanni férje egyszer előtte ütötte meg a modellt.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy PéterForrás: FEM3 Café

"Nagyon sokat beszélgettünk, és nagyon jóban lettünk az évek során, de két hónapja az én üzeneteimre se válaszol. Engem is meg akart hívni az esküvőjére, de végül nem kaptam meghívót, úgyhogy felkerestem Ágit. Utoljára Szegeden találkoztunk Fannival tavaly októberben, akkor öt napot volt nálunk Petivel. Az egyik este azonban sokkoló eset történt: amikor Fanni evett, és mi jeleltünk, Peti hátulról, minden ok nélkül hátba ütötte. Normális vagy!? Mit ütöd a hátam Dia előtt? Nagyon furcsa és felháborító volt ez a viselkedés" - mesélte a lapnak Dia, aki 15 éves koruk óta jó barátnője Fanninak. Állítja, ez már nem az a Fanni, akit ő megismert: "Régen egy bájos, barátságos lány volt, most mindenkivel ellenséges, ez nem az a Fanni, akit gyerekkorom óta ismertem. Miután kiderült, hogy a Csend hangja programot se folytatja, felajánlottam Áginak, hogy segítem a jó ügyet, járhatunk együtt az ország iskoláiba. Nem értem, Fanni miért lépett ki belőle, remélem meggondolja magát."
Weisz FanniHajmásy Péterbarátnőütéserőszakbotrány