Schobert Lara és barátja, Boldi nagyon szeretik egymást

Forrás: Schobert Lara -
Schobert Lara szerelem pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara nagyon ritkán tesz közzé közös fotót a szerelmével, de most megmutatta, mekkora közöttük az összhang.

Schobert Lara óvja a magánéletét, nem gyakori, hogy közös képet tenne ki párjával, ám a napokban megmutatta, mennyire szeretik is egymást. "Te vagy a mindenem" - írta Lara a fotójukhoz, amely alatt szerelme is kifejezte érzéseit. "Te meg az életem legnagyobb kincse" - válaszolta Boldi.

Schobert Lara és párja nagyon szeretik egymást Forrás: Schobert Lara

Nem ez az első alkalom, hogy Lara a szerelméről posztol, utoljára áprilisban tett közzé közös fotót. A mostani fényképet ide kattintva nézheted meg.

Pintér Tibor és barátnője, Frida a szakítás határán állnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pinter-tibor-es-baratnoje-frida-a-szakitas-hataran-allnak.htmlA mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. TV + SztárokOrigoPintér Tibor A legbátrabb párosban beismerte: lehetne jobb az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-a-legbatrabb-parosban-beismerte-lehetne-jobb-az-agyban.htmlA legbátrabb páros című műsorban a pároknak kérdésekre kellett válaszolniuk egymással kapcsolatban. Így kiderült, hogy Pintér Tibor lehetne fantáziadúsabb az ágyban. TV + SztárokOrigoCsodás gyémánttal ajándékozta meg Schobert Norbi Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-csodas-gyemanttal-ajandekozta-meg-schobert-norbi-rekat.htmlNorbi A legbátrabb páros forgatása alatt sem feledkezett meg a házassági évfordulójukról: gyönyörű gyémánttal lepte meg Rékát. TV + SztárokOrigoJustin Bieber az arcára tetováltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-justin-bieber-az-arcara-tetovaltatott.htmlSzámos tetoválás borítja a fiatal énekes, Justin Bieber testét. Most egy újabbat varratott magára, azonban igencsak meglepő helyet választott. Az arcára került a mű. TV + Sztárok--Pink levonult a színpadról, hogy megölelhesse a rajongóját, aki elvesztette az édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pink-levonult-a-szinpadrol-hogy-megolelhesse-rajongojat-aki-elvesztette-edesanyjat.htmlPink koncertjét is félbehagyta azért, hogy lemenjen a színpadról, és megölelje azt a tinédzser rajongóját, aki hetekkel ezelőtt vesztette el az édesanyját. TV + Sztárok--Berki Mazsi szerint Berki Krisztiánt mindenki félreismerihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-berki-mazsi-szerint-berki-krisztiant-mindenki-felreismeri.htmlAzt már tudni lehet, hogy kik lesznek A legbátrabb páros című műsor versenyzői, és köztük van Berki Krisztián párja, Mazsi is. A bemutatkozó kisfilmjükben Katona Renáta elárulta, milyen ember valójában Berki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.