Több mint húsz év után elválik feleségétől Robert De Niro

Forrás: AFP/Kazuhiro Nogi -
házasság válás Robert De Niro gyerekek szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint húsz év után elválik feleségétől, Grace Hightowertől Robert De Niro.

Igazi hollywoodi álompárnak számított Robert De Niro és Grace Hightower, épp ezért az egész világot megdöbbentette a hír, miszerint több mint húsz év házasság után elválnak egymástól.

A pár 1997-ben házasodott össze tízévnyi együtt járás után. Az azóta eltelt évek alatt két gyermekük született, fiuk 20 éves, lányuk pedig hat.

Bár soha nem tagadták, hogy a házasságuknak voltak mélypontjai, egyszer majdnem el is váltak, eddig rendre kibékültek. Most azonban végleg vége a kapcsolatuknak, Robert De Niro 75 évesen lesz újra egyedülálló.

"Néha a dolgok nem úgy működnek, ahogyan azt reméljük vagy akarjuk" - nyilatkozta sejtelmesen egy közeli ismerőse a People magazinnak.

Robert De Niro és Grace Hightower több mint húsz év után válik Forrás: AFP/Kazuhiro Nogi
Így gömbölyödik Lilu pocakja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-gombolyodik-lilu-pocakja.html42 évesen vár újra babát Lilu. A műsorvezető várandósan is nagyon dögös. TV + Sztárok--Aprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--Radics miatt hisztériázott részegen a ValóVilág 9 villájában Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-radics-miatt-hiszteriazott-reszegen-a-valovilag-9-villajaban-vivien.htmlA ValóVilág 9. szériájának első párbaján Radicsnak kellett elhagynia a villát, aki nem sokkal korábban ágyba vitte Vivient. A lány olyannyira kiborult a férfi kiesésétől, hogy hisztériázó részegre itta magát. TV + Sztárok--Ennyit keresett 2018-ban Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ennyit-keresett-2018ban-fucsovics-marton.htmlFucsovics Márton elképesztő évet zárt, 2018-ban többet keresett, mint a 10 eddigi aktív évében összesen. TV + Sztárok--Így nézett ki a 17 éves Fluor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-nezett-ki-a-17-eves-fluor.htmlFluor 17 évesen érte el első sikerét: nyert az év rapdala kategóriában. A Viva Tv versenyén sikerült győzedelmeskednie, alig akarta elhinni, hogy ő lett az első. TV + Sztárok--ValóVilág: Era és Hunor egymásra találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-valovilag-era-es-hunor-egymasra-talaltak-az-evesben.htmlAz éj leple alatt lógott ki a konyhába Era és Hunor, ám nem azért, amit sokan gondolnak. Nem szexelni készültek, hanem megéheztek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.