Homofób bejegyzései miatt visszalépett Kevin Hart az Oscar-gála vezetésétől

Forrás: AFP -
homofób Oscar-gála Kevin Hart bocsánat bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Hart visszalépett az Oscar-gála vezetésének lehetőségétől, miután korábbi homofób bejegyzései miatt támadások érték a közösségi médiában. 

Csak februárban lesz az Oscar-gála, de már lezajlott az első botrány, ami a díjátadóhoz köthető. Az akadémia bejelentette, hogy Kevin Hart színész lesz a házigazdája az estnek, de a sztár máris lemondott a gála vezetésének lehetőségéről. Össztűz alá került ugyanis a színész, méghozzá azért, mert 2009 és 2011 között viccesnek szánt, homofób posztokat tett közzé a Twitteren. Azóta ezeket a bejegyzéseket törölte, és többször is elnézést kért már miattuk, de mivel sok támadás érte őt ezek miatt a közösségi médiában bejelentette, mégsem ő vezeti majd a gálát.

Nem Kevin Hart vezeti majd az Oscart Forrás: AFP

"Őszintén bocsánatot kérek az LMBTQ (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer) közösségtől a múltbeli érzéketlen szavaimért" - fogalmazott visszalépését bejelentve. Azt írta, nem akarja, hogy személye elterelje a figyelmet azokról a kiváló tehetségekről, akiket az Oscar-gálán ünnepelnek majd. Hozzáfűzte:

az a célja, hogy összehozza az embereket, nem pedig éket verni közéjük.

A színész egyúttal a filmakadémiát is "szeretettel és elismeréssel" üdvözölte. Az Oscar-gálát szervező amerikai filmakadémia csütörtökön felkérte Hartot, hogy ismét kérjen bocsánatot. A színész ezt először az Instagram-oldalán elutasította, mondván, ezt a kérdést már lezárta, de a később megfogalmazott Twitter-üzenetben mégis újból elnézést kért – írja az MTI. Azt egyelőre nem lehet tudni, Kevin Hart helyett végül ki vezeti majd a díjátadót.

Varga Izabella súlyos sérülése megváltoztatta a Barátok közt forgatókönyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181208--varga-izabella-dr-balogh-nora-sulyos-serulese-megvaltoztatta-a-baratok-kozt-forgatokonyvet.htmlVarga Izabella keze nemrégiben súlyosan megsérült, forró olaj ömlött rá. A balesetnek látható nyomai vannak, így a Barátok közt forgatókönyvíróinak is lépniük kellett. A színésznő karaktere, dr. Balogh Nóra az elmúlt heteket rács mögött töltötte, a sorozatban egy börtönkonyhán történt vita során sérült meg. TV + Sztárok--Osvárt Andrea pszichológushoz fordult egy szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-osvart-andrea-pszichologushoz-fordult-egy-szakitasa-utan.htmlOsvárt Andrea elárulta, hogyan dolgozta fel egyik traumatikus szakítását. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoNagy sztárok, akik úgy élnek, mint az átlagemberek: Hilary Swanktől Tyra Banksighttp://www.life.hu/sztarok/20181207-nagy-sztarok-akik-ugy-elnek-mint-az-atlagemberek.htmlAzt feltételezzük, hogy aki nagy sztárrá válik, annak teljesen megváltozik az élete. És ez így is van, de vannak olyan hírességek, akik inkább arra törekszenek, hogy megőrizzék a mindennapjaikat olyannak, amilyen a nagy áttörés előtt volt. Íme, azok a nagy sztárok, akik továbbra is inkább a földön járnak. TV + SztárokOrigoCsonka András telefonfüggő: napi hét órát is használjahttp://www.life.hu/sztarok/20181207-csonka-andras-telefonfuggo-napi-het-orat-is-hasznalja.htmlCsonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. TV + Sztárok--Csonka András telefonfüggő: napi hét órát is használjahttp://www.life.hu/sztarok/20181207-csonka-andras-telefonfuggo-napi-het-orat-is-hasznalja.htmlCsonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. TV + Sztárok--Nem nyugodhat meg Bíró Ica: májusig kapott haladékot a kiköltözésrehttp://www.life.hu/sztarok/20181207-nem-nyugodhat-meg-biro-ica-majusig-kapott-haladekot-a-kikoltozesre.htmlBíró Ica májusig kapott haladékot: eddig tart a kilakoltatási moratórium. A fitneszlady az utóbbi hónapokban élete talán legnehezebb időszakát élte át, ezt már rokonai sem tudták tétlenül nézni, és elvitték őt egy kicsit feltöltődni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.