VV Krisztiánt küldték párbajozni a villalakók

Forrás: rtl.hu -
valóvilág VV Krisztián ValóVilág powered by Big Brother párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntöttek a villalakók: hamarosan Krisztiánnak kell párbajoznia.

Immár a harmadik kiválasztást tartották meg a ValóVilág 9. szériájában. Csoki ezúttal védettséget élvezett, ugyanis a legutóbbi párbajt ő nyerte. A játékosoknak most is egyesével kellett megjelölniük azt, akit párbajozni küldenének. A szavazás viszonylag egyöntetű volt, a 11 villalakóból összesen heten Krisztiánra voksoltak.

Szerdán arra is fény derül, ki lesz a fiú ellenfele.

VV Krisztián párbajozni megy Forrás: rtl.hu
Sztárban sztár: Gesztesi Károly esett ki az elődöntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-sztarban-sztar-gesztesi-karoly-esett-ki-az-elodontoben.htmlA Sztárban sztár elérkezett a végéhez, az ország házibulijának elődöntője vasárnap lezárult, és így kialakult a döntős csapat. Valakinek ehhez azonban távoznia kellett, ő éppen a végső megmérettetés előtt esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigi és Puskás Peti élőben vesztek össze Gáspár Lacivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-x-faktor-radics-gigi-es-puskas-peti-eloben-vesztek-ossze-gaspar-lacival.htmlGáspár Laci nem tudta elfogadni a mentoráltjának, Arany Timinek szóló kritikákat, Radics Gigivel és Puskás Petivel is csúnyán összeszólalkozott a műsorban. Parázsvita alakult ki köztük. TV + SztárokOrigoValóVilág: Krisztián pajzán játékra invitálta Csokit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-krisztian-pajzan-jatekra-invitalta-csokit.htmlKrisztián próbára tette Csoki merészségét, ugyanis az olasz csődörnek azt kellett tennie Erával, mint amit Krisztián tett Vivivel. TV + SztárokOrigoÁgynak döntötte Norbit Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-agynak-dontotte-schobert-norbit-rubint-reka.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén mutatják meg követőiknek, hogy mennyire odavannak egymásért a mai napig. Így történt most is... TV + SztárokOrigoNem posztol többet Natikáról Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-nem-posztol-tobbet-fotokat-natikarol-hodi-pamela.html Nem mutat több fotót a kislányról. TV + SztárokOrigoNicole Holliday műsorvezetőnő bikinis fotóitól forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20181209-nicole-holliday-musorvezetono-bikinis-fotoitol-forr-az-internet.htmlA sportrajongóknak bizonyára nem ismeretlen Nicole Holliday, az Arsenal TV műsorvezetője, aki most bikinis fotókkal árasztotta el a közösségi oldalát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.