Csúnyán beszóltak Aleskának az Exatlon Hungaryben: „Gondolkozunk, néha veled ellentétben"

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary beszólás Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska helyzete nem javult az Exatlon Hungaryben: csúnyán beszólt neki Rákóczi Reni.

Aleska megjelenése hatalmas felháborodást keltett az Exatlon Hungaryben, de úgy tűnik, hogy mostanra sem rendeződött a helyzet a Bajnokok csapatában. Ungvári Miklós úgy véli, minden nap egy harc Mesivel, a légtornász szerint viszont szétesőben van a Bajnokok rendszere. Aleska úgy véli, hogy a csapat tagjai mindent túlgondolnak, ezután szólt be neki Rákóczi Reni.

Csúnyán beszóltak Aleskának az Exatlon Hungaryben Forrás: TV2

„Én is úgy érzem, hogy napok óta túlgondolunk mindent. Az a baj, hogy olyan dolgot akarsz most ránk aggatni a túlgondolással, amivel nem értek egyet. Nem gondolunk túl semmit, hanem gondolkozunk, néha veled ellentétben. És ez most lehet, hogy fáj, de ez sajnos így van” – mondta Reni Aleskának. Emese szerint pedig az aznapi sikertelenség csattant rajta.

Palácsik Lilla állítja, felkérték a Story-gála fotózására, majd visszamondták a munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-palacsik-lilla-allitja-felkertek-a-story-gala-fotozasara-majd-visszamondtak.htmlPalácsik Lilla állítása szerint visszamondták a felkérését a Story-gálára, ahol fotósként dolgozott volna. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs Az utolsó vacsorához hasonlította a stábfotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190207-sebestyen-balazs-az-utolso-vacsorahoz-hasonlitotta-stabfotojukat.htmlStábvacsorán vettek részt Sebestyén Balázsék, az ott készült fotó pedig kísértetiesen hasonlított Az utolsó vacsora című festményhez. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDobó Kata hozzámenne Zsidró Tamáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-dobo-kata-hozzamenne-zsidro-tamashoz.htmlZsidró Tamás már tudja, hogyan szeretné elvenni Dobó Katát, és most az is kiderült, hogy a színésznő igent mondana-e a sztárfodrásznak. TV + Sztárok--Hajdú Péter elmondta, mi van közte és Galambos Boglárka közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajdu-peter-elmondta-mi-van-kozte-es-galambos-boglarka-kozott.htmlGalambos Boglárka, Galambos Lajos lánya egy Hajdú Péterrel közös fotót töltött fel a minap az Insta-storyba. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet közöttük. Hajdú most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoSzörnyű bűntetteket követtek el ezek a sztárok: emberölés és bántalmazáshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-szornyu-buntetteket-kovettek-el-ezek-a-sztarok-emberoles-es-bantalmazas.htmlA hírességek gyakran válnak példaképpé, olykor pusztán azért, mert ismertek. Nem mindegyikük érdemli meg azonban, hogy ajnározzák őket, legalábbis nem minden cselekedetük példamutató. Az alábbi hírességek szörnyű bűncselekményeket követtek el, és egy-két kivétellel még csak meg sem bűnhődtek igazán értük. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reninek megint kiment a válla, most magának tette visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190206-valovilag-9-reninek-megint-kiment-a-valla-most-maganak-tette-vissza.htmlÜvöltött a fájdalomtól Reni a ValóVilág 9 villájában, amikor ismét kiment a válla. Nem kis önuralomról tett tanúbizonyságot, amikor magának tette helyre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.