Vajna Tímea úgy érzi, hogy Andy Vajna lelke még jeleket küld neki

lélek Andy Vajna Jelek Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban hunyt el a filmügyi kormánybiztos, producer Andy Vajna. Gyászszertartásán özvegye, Vajna Tímea mondott gyászbeszédet, aki úgy érzi, férje lelke még mindig jeleket küld neki. 

Nemcsak Magyarországon, hanem Amerikában is elbúcsúztatják a januárban elhunyt Andy Vajnát. Özvegye, Vajna Tímea közösségi oldalán osztott meg néhány pillanatot a gyászából. Úgy érzi, férje lelke még itt van és jeleket küld neki.

Vajna Tímea úgy érzi, férje lelke még itt van Forrás: instagram.com/timeavajna

A Bors szerint az első ilyen az volt, hogy a zimankós idő ellenére a temetéskor ragyogó napsütés lett. Gyászbeszédében is elmondta: „Azért nézek fentre, mert a lelkek ott vannak fent. Andy adott jelet arra, hogy minimum 40 napig még velem lesz itt, s választ ad sok kérdésre.”

Az amerikai temetésre is gyászbeszéddel készül, amelynek írása közben egy madár szállt le az erkélyére, aki hosszasan figyelte Tímeát. A lap szerint az özvegy azt írta a videóhoz, hogy érzi, férje lelke érkezett meg hozzá a madár képében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.