VV Vivi és VV Krisztián a terhességről és szülőségről vallottak: alkalmasak a feladatra

Forrás: RTL Klub -
VV Vivi valóvilág VV Krisztián szülő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi és VV Krisztián szülők lesznek, és ők felkészültnek érzik magukat a feladatra annak ellenére, hogy sokan az ellenkezőjét gondolják róluk. 

VV Vivi az Instagram-oldalán jelentette be, hogy várandós, ami miatt kapott hideget-meleget, ő azonban biztos a dolgában, ahogy Krisztián is. A pár elárulta, mit érzetek akkor, amikor kiderült, hogy gyermekük lesz, valamint arról is beszéltek, hogyan kérte meg Krisztián Vivi kezét.

VV Vivi és VV Krisztián a terhességről és szülőségről vallottak Forrás: RTL Klub

Aztán elkezdtem zokogni, aztán örültem, aztán megint sírtam.

„Valamennyire terveztük ezt az egészet, volt róla szó, csak úgy gondoltuk, hogy több időnek kell eltelnie, mire sikerül. Eléggé megilletődtem, nem akartam elhinni, hogy ilyen gyorsan. Nehéz ezt felfogni, de teljes mértékben örömhírként kezeltem. Boldogsággal töltött el"
„Szerintem senki sem vérpofi, aki az első gyermekét vállalja, de lesz segítségünk, de annyira szerintem elég a tudásunk, hogy életben tudjuk tartani"

Voksán Virágon egyáltalán nem látszik, hogy szült - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-voksan-viragon-egyaltalan-nem-latszik-hogy-szult.htmlVoksán Virág csaknem öt hónapja hozta világra kisfiát, Bencét, de a modell máris úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Rami Malek leesett a színpadról, miután átvette díját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-rami-malek-leesett-a-szinpadrol-miutan-atvette-dijat.htmlRami Malek szinte legurult a színpadról, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat. TV + Sztárok--Megvolt Curtis első fellépése a rehabilitációja után: így sikerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-megvolt-curtis-elso-fellepese-a-rehabilitacioja-utan-igy-sikerult.htmlCurtis először lépett színpadra azután, hogy kijött a rehabról: könnyes szemmel beszélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokOrigoNovozánszki Fanni édesanyja titokzatos levelet kapott két sállal: állítják, Fannié volt a ruhadarabhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-novozanszki-fanni-edesanyja-titokzatos-levelet-kapott-ket-sallal-allitjak-fannie-volt-a-ruhadarab.htmlNovozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség hosszú nyomozás után a tettest is biztosan tudja. A fiatalon meggyilkolt lány édesanyja azonban egy titkozatos csomagot kapott, amiben két sálat talált és egy levelet, amiben egy nő állítja, tudja, mi történt Fannival. Nem ez az első eset...TV + Sztárok--Gregor Bernadett életébe beköltözött a harmóniahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-gregor-bernadett-eletebe-bekoltozott-a-harmonia.htmlIzgalmas feladatot kapott Gregor Bernadett. A színésznő Szabiest új videoklipjében játszik egy szerelmét gyászoló édesanyát. Ennek kapcsán elmesélte, hogyan éli meg, hogy ismét szingli édesanya. TV + SztárokOrigoSztárok bizarr végakarattal: Mickey Rooney és Philip Seymour Hoffman is nagy meglepetést okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-sztarok-bizarr-vegakarattal-mickey-rooney-es-philip-seymour-hoffman.htmlA sztárok olykor haláluk után is tudnak nagy meglepetéseket okozni, például a végakaratukkal. Az örökösök kizárásától a végső nyugalomra helyezés körülményein át a háziállatokra hagyott vagyonig mindenféle dologgal meghökkentették már az eltávozott hírességek a gyászoló rokonokat. Íme, néhány érdekes eset. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.