Családalapításról vallott Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna

Forrás: Facebook -
Alföldy Anna párkapcsolat családalapítás szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter őszintén vallott párkapcsolatáról. A tévés elárulta, komoly terveik vannak Annával.

Hajdú Péter a héten vállalta fel a nyilvánosság előtt új párkapcsolatát. Alföldy Annával két hónapja alkotnak egy párt, és hiába a köztük lévő 18 év korkülönbség, nagyon boldogok. A tévés most a Ripostnak elárulta, komoly terveik vannak a barátnőjével.

Nagyon korai még arról beszélni, hogy milyen komoly terveink vannak egymással, de maradjunk annyiban, hogy jelenleg úgy érzem, minden lehetséges..."

Hajdú Péter elárulta, nagyon boldogok Annával Forrás: Facebook

A szempillastylistként dolgozó Anna hozzátette, egyelőre a karrierjére koncentrál, de pár év múlva mindenképp szeretne családot alapítani.

26 éves vagyok, tele tervekkel és ambícióval. Most a karrieremet építem, és remélem, hogy nemcsak modellként, de rövidesen üzletasszonyként is sikeres lehetek. Ugyanakkor harmincéves korom körül szeretnék majd családot is alapítani, bár erről korai még beszélni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.