A frissen szakított, állapotos VV Vivi fehérneműs fotózáson vett részt – Videó

VV Vivi fotózás VV Krisztián fehérneműmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak néhány hete derült ki, hogy VV Vivi kisbabát vár egykori villatársától, VV Krisztiántól. A párocska akkor boldogan tekintett a jövőbe, mára azonban véget ért a románc, a közös fotók is lekerültek a közösségi oldalakról, még azok is, ahol bejelentették, kisbabát várnak. Vajon mi történhetett?

VV Vivi szemmel láthatóan igyekszik elfoglalni magát a szakítás után. A néhány hete magát még várandósnak mondó egykori villalakó ezúttal egy arcpirítóan szexi fehérneműs fotózáson vett részt, amit meg is mutatott a követőinek. Konkrétan

beletolta a hatalmas melleit a rajongói arcába.

Mutatjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

.

(@_viviiyyy_official_) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág: VV Vivi és VV Krisztián szakítottak

A ValóVilág 9 falai között bontakozott ki Vivi és Krisztián szerelme, de úgy tűnik, hogy a villán kívül nem működött a kapcsolatuk. Habár gyorsan összeköltöztek, és az eljegyzés is hamar megtörtént, a pár szakított.


Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsoltnak kedvenc báránya, Bécike fog hiányozni a legjobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-azsia-expressz-2-gaspar-zsoltnak-kedvenc-baranya-becike-fog-hianyozni-a-legjobban.htmlGáspár Zsolt is az Ázsia Expressz 2 versenyzője lesz, aki elárulta, mi fog neki hiányozni a legjobban, amíg távol lesz.TV + SztárokOrigoGázórát kapott ajándékba Galambos Lajos: vérig sértettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-gazorat-kapott-ajandekba-galambos-lajos-verig-sertettek.html30 milliós áram-, víz- és gázlopással vádolják Galambos Lajost. Mint megírtuk az ügy folyamatban van, újra megkezdődtek a bírósági tárgyalások is. Rajongói próbálnak poént csinálni az ügyből, ám a mulatós zenész vérig sértődött...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJustin Bieber bejelentette, hogy egy időre visszavonul a zenéléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-justin-bieber-bejelentette-hogy-egy-idore-visszavonul-a-zenelestol.htmlMegdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán Justin Bieber. A 25 éves énekes úgy döntött, hogy visszavonul. Valószínűleg nem örökre, de mint írta: mélyen gyökerező problémákat kell megoldania. TV + Sztárok--Dzsupin Ibolya, a Família Kft. Hajnalkája 20 év után ment hozzá párjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-dzsupin-ibolya-a-familia-kft-hajnalkaja-20-ev-utan-ment-hozza-parjahoz.htmlKi ne emlékezne a Família Kft. Hajnalkájára? A karaktert alakító színésznő, Dzsupin Ibolya kedden ünnepelte 67. születésnapját. Élő adásban azt is elárulta, hogy 20 év után ment hozzá párjához a megismerkedésük évfordulóján. TV + SztárokOrigoHorváth Éva otthon termeszti a növényekethttp://www.life.hu/sztarok/20190326-horvath-eva-otthon-termeszti-a-novenyeket.htmlHorváth Éva olyan dologgal foglalkozik most, amire előtte nem volt lehetősége: nagyon élvezi. TV + SztárokOrigoBrigitte Nielsen 55 évesen szeretne még egy gyereket szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20190326-brigitte-nielsen-55-evesen-szeretne-meg-egy-gyermeket-szulni.htmlA színésznő 54 évesen adott életet ötödik gyermekének, és most ismét szeretné bővíteni a családot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.