Bűnösnek találta a bíróság Kökény Attilát, vesztegetés a vád

Forrás: Facebook/Kökény Attila -
Kökény Attila vád vesztegetés bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első fokon bűnösnek találta a bíróság Kökény Attilát hivatali vesztegetés ügyében.

Az énekes és felesége 2014-ben, Törökországból hazatérve arra kérte az egyik pénzügyőrt, hogy ne vizsgálják át a csomagjaikat, és így mentesüljenek a vámeljárás alól. Kökény mindvégig tagadta bűnösségét, a tárgyalás végén nem jogerősen 1 millió forintos pénzbírságot szabtak ki rá, melyet részletekben fizethet ki. Ha ezt nem teszi meg, akkor szabadságvvesztéssel sújtható.

Kökény Attilának 1 milliós büntetést kell fizetnie Forrás: Facebook/Kökény Attila


Kökény Attila a Blikknek nyilatkozott az ügyben: „Én nem voltam ott a tárgyaláson, nem tudom pontosan, hogy mi történt. Arra számítottam, hogy pénzbírságot kapok, bár nem pontosan tudom, hogy miért. Én nem tettem vallomást. Na mindegy, a bíróságtól nagyon kedves gesztus, hogy adnak részletfizetési lehetőséget.”

Az ítélet még nem jogerős, mert a védője három nap gondolkodási időt kért a bíróságtól.

András herceg összejár volt feleségével, Sarah Fergusonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-andras-herceg-osszejar-volt-felesegevel-sarah-fergusonnal.htmlA királyi család érdeklődve figyeli András herceg furcsa, modern kapcsolatát volt feleségével: összejárnak. TV + Sztárok--Liz Hurley 17 éves fia a megszólalásig hasonlít az édesanyjára – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-liz-hurley-17-eves-fia-a-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara.html17 éves lett Liz Hurley fia, Damian, aki a friss fotóján szinte a megszólalásig hasonlít az édesanyjára. TV + Sztárok--Ezzel foglalkoztak a legnagyobb sztárok, mielőtt híressé váltak: Rihanna katona volthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ezzel-foglalkoztak-a-legnagyobb-sztarok-mielott-hiresse-valtak-rihanna-katona-volt.htmlA ma fényűző életet élő hírességek sem voltak mindig gazdagok. Nehéz elképzelni róluk, de bizony nekik is hétköznapi munkákból kellett eltartaniuk magukat, miközben arról álmodoztak, hogy egyszer valóra válik a vágyuk. Esetükben ez így is lett, az emberek pedig gyakran elfelejtik, hogy nem a csúcsról indultak. Ezt csinálta Megan Fox vagy Rihanna, mielőtt elérték a céljukat. TV + SztárokOrigoLemondta minden fellépését az idei évre Ozzy Osbournehttp://www.life.hu/sztarok/20190405-lemondta-minden-fellepeset-az-idei-evre-ozzy-osbourne.htmlTurné és koncertek foglalták el Ozzy Osbourne 2019-es naptárát, ám a zenész most kénytelen volt mindet lemondani. Egészségügyi oka van. TV + Sztárok--Nádai Anikó és párja, Gergő hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-nadai-aniko-es-parja-gergo-hamarosan-osszekoltoznek.htmlŐszintén vallott a párkapcsolatáról Nádai Anikó: Gergővel hamarosan összeköltöznek. TV + Sztárok--Ezért nem hordhatja soha Diana tiaráját Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ezert-nem-hordhatja-soha-diana-tiarajat-meghan-markle.htmlII. Erzsébet nem engedi meg Meghan Markle-nek, hogy a királyi kollekció ékszereit, köztük Diana tiaráját hordja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.