Fotóval üzent Adele: így érzi magát a válása után

válás mém Adele szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele először posztolt a közösségi oldalára a válásával kapcsolatban.

Mint arról már beszámoltunk, a legnagyobb titokban elvált gyermeke apjától Adele. Sőt, az énekesnő már újra randizik, nemrég például egy idegen férfival látták csókolózni.

A válásról egészen eddig hallgatott, most viszont ezzel kapcsolatban posztolt a közösségi oldalára. Tulajdonképpen mémet csinált saját magából: az első képen síró arccal látható, míg a másikon már tele van önbizalommal.

Amikor elragadnak az érzések, majd rádöbbensz, ki is vagy valójában.”

Angelina Jolie állítólag Elon Muskkal, a Tesla vezetőjével randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-angelina-jolie-allitolag-elon-muskkal-a-tesla-vezetojevel-randizik.htmlAngelina Jolie a hírek szerint nem szingli többé: állítólag Elon Muskkal, a Tesla vezérével randizik. TV + Sztárok--A legnagyobb titkokban másodjára is megnősült Jude Lawhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-a-legnagyobb-titkokban-masodjara-is-megnosult-jude-law.htmlA legnagyobb titokban, másodjára is megnősült Jude Law. TV + Sztárok--Itt az első esküvői fotó Kokóról és a feleségérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-itt-az-elso-eskuvoi-foto-kokorol-es-felesegerol.htmlMájus elsején, titokban házasodott össze Kovács Kokó István és kisfiának édesanyja, Kata. Az első fotót az ifjú párról Kiki, azaz Patkó Béla posztolta. TV + Sztárok--Feltörték Michael Bublé Instagram-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-feltortek-michael-buble-instagram-oldalat.htmlHackerek törték fel Michael Bublé Instagram-oldalát. TV + Sztárok--Elvette kisfia édesanyját, Katát az egykori bokszoló, Kokohttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elvette-kisfia-edesanyjat-katat-az-egykori-bokszolo-koko.htmlSzerény szertartáson vette el kisfia édesanyját az egykori bokszoló, Koko: csak a közeli barátok és a család volt jelen a menyegzőn. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem VV Fanni exbarátjára, VV Dennisrehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-ujra-ratalalt-a-szerelem-vv-fanni-exbaratjara-vv-dennisre.htmlÚjra szerelmes VV Fanni exe, VV Dennis. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.