Így néztek ki azok a sztárok fiatalon, akiket idősen ismert meg a világ – fotók

Leslie Nielsen David Suchet Kathy Bates fotó fiatal Angela Lansbury sztárok idős Maggie Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg színész csak idősebb korában jut el addig, hogy az egész világ megismerje az arcát és a nevét, hiába áldozta egész életét a művészetnek. Az alábbi sztárok mindegyike 40 éves kora után kapta meg azt a szerepet, amely a várva várt elismerést elhozta számára, a korábbi munkásságát pedig elhomályosította. Az ő arcukat idősebb korukban ismertük meg, ezért most megmutatjuk, hogyan néztek ki fiatalon.

Maggie Smith

Maggie Smith Forrás: Getty Images, AFP

Habár Maggie Smith 1958 óta szerepel filmekben, világhírnevet 2001-ben szerzett. Akkor mutatták be a Harry Potter-filmek első részét, amelyben Minerva McGalagony professzort alakította. A színésznő ekkor 67 éves volt, és már 49 éve dolgozott művészként. Pályafutása Oxfordban kezdődött, majd egy londoni revüben folytatódott, de a Broadwayn is játszott, és láthattuk az Elvált nők klubjában, valamint az Apáca show-ban is.


David Suchet

David Suchet Forrás: timetoast.com, AFP, Getty Images

Az angol színész már 18 évesen a színpadon állt, később több filmben és sorozatban is szerepelt, de a világ már örökké csak Hercule Poirot-ként fog rá emlékezni. A most 72 éves színész 43 évesen alakította először Agatha Christie karakterét, ettől kezdve kisebb-nagyobb megszakításokkal egészen 2013-ig lehetett őt ebben a szerepben látni. Ez tette nemzetközileg ismert színésszé, hiszen összesen 70 epizódban játszotta el a belga származású magándetektívet.


Kathy Bates

Kathy Bates Forrás: notiforo.com, AFP

A színésznőnek is meg kellett dolgoznia az ismertségért, hiába játszott már 1971-től filmekben, az igazán nagy elismerés 1990-ig váratott magára. Kathy Bates számára a Tortúra című film hozta el a várva várt sikert, például a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat és a világhírnevet. A színésznő ekkor már 42 éves volt, ezután egyre több filmben foglalkoztatták, de akkora sikere egyikkel sem lett, mint a Tortúrával.


Leslie Nielsen

Leslie Nielsen Forrás: MGM, AFP

A fehér hajú komédiás pályája kezdetén próbálkozott komolyabb, drámai karakterek eljátszásával is, ám ezek nem lendítették fel a karrierjét. Csak az 1950-es évben 50 különféle alakításban tűnt fel, mindhiába. Az igazán nagy ismertséget a Csupasz pisztoly-sorozat hozta meg számára. Az első részét 1988-ban mutatták be, ekkor a színész már 62 éves volt, a korábbi szerepei pedig feledésbe merültek.


Angela Lansbury

Angela Lansbury Forrás: Getty Images, CBS, AFP

A most 93 éves brit színésznő munkássága elismeréséül II. Erzsébet királynő 1994-ben A Brit Birodalom Rendje parancsnoki fokozatát adományozta neki, 1944-ben Oscar-díjra is jelölték a Gázláng című filmben nyújtott alakításáért, vagyis ő némileg kivételt képez az összeállításban. Azért került mégis bele, mert a legtöbben manapság már csak a Gyilkos sorok Jessica Fletchereként ismerik. A színésznő 1984-ben, vagyis 59 évesen kezdett el a bűnügyi sorozatban szerepelni, és egészen 1996-ig formálta meg a karaktert.

Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta – az utcán is követtehttp://www.life.hu/sztarok/20190503-kabat-peti-parjat-roka-adriennet-orult-ferfi-zaklatta.htmlElőször csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. TV + SztárokOrigoEmilia Clarke testvére végignézte a színésznő szexjelenetét Kit Haringtonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-emilia-clarke-testvere-vegignezte-a-szineszno-szexjelenetet-kit-haringtonnal.htmlEmilia Clarke és Kit Harington szexjelenetét a helyszínen nézte végig a színésznő testvére, ő is dolgozott ugyanis a sorozat elkészítésén. TV + Sztárok--Az alattvalók szerint Dianának fogják hívni Meghan Markle és Harry herceg gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190503-az-alattvalok-szerint-diananak-fogjak-hivni-meghan-markle-es-harry-herceg-gyermeket.htmlAz emberek nagy része meg van róla győződve, hogy Meghan Markle és Harry herceg születendő gyermekét Dianának fogják hívni. TV + Sztárok--A Srí Lanka-i botrány megváltoztatta az Ázsia Expressz 2 menetrendjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190503-a-sri-lankai-botrany-megvaltoztatta-az-azsia-expressz-2-menetrendjet.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának felvétele alatt tört ki botrány Srí Lankán két versenyző miatt. A stáb hamarabb elhagyta ezt a helyszínt, de a kimaradt felvételeket pótolni kellett. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--Baukó Éva állítja, megverte és átverte őt a pasija: több lánnyal is együtt volthttp://www.life.hu/sztarok/20190503-bauko-eva-allitja-megverte-es-atverte-ot-a-pasija-tobb-lannyal-is-egyutt-volt.htmlBaukó Éva azt állítja, volt barátja az elmúlt két évben folyamatosan átverte őt: közösségi oldalán osztotta meg szomorú történetét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.