Régi közös otthonukkal ajándékozta meg Brad Pitt Jennifer Anistont?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt otthon Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elterjedt a hír, miszerint Brad Pitt hatalmas ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont: íme, az igazság. 

Brad Pitt és Jennifer Aniston szakítását azóta nem tudják feldolgozni a rajongók, amióta megtörtént. Most, hogy mind a két színész szingli, sokan szeretnék, ha újrakezdenék a kapcsolatukat. A Brad Pittről szóló legutóbbi hírek csak feltüzelték az ezért szurkolókat, ugyanis elterjedt, hogy a színész megható és drága ajándékot adott Jennifer Anistonnak 50. születésnapja alkalmából.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Kevin Winter

Amikor Brad Pitt és Jennifer elváltak, a közös otthonukat eladták. A színésznőnek nagyon fájt a ház elvesztése, és megbánta, hogy nem vásárolta ki Brad Pittet az ingatlanból, de már nem kell, hogy emiatt fájjon a feje. Az a pletyka terjedt el ugyanis, hogy a színész 60 millió fontért (körülbelül 22 milliárd forintért) megvásárolta a régi házukat Jennifernek az 50. születésnapja alkalmából. Sajnos azonban a híreket Brad cáfolta – írja a The Sun.

A kis alapterület nem mindig egyenlő a szűk élettérrel – 36 négyzetméteres álomotthonhttp://www.life.hu/otthon/20190504-a-kis-alapterulet-nem-mindig-egyenlo-a-szuk-eletterrel-36-negyzetmeteres-alomotthon.htmlA 30–40 négyzetméteres, egyszobás lakásokat leginkább galériával tesszük élhetőbbé, ám ezt csak bizonyos belmagasságon túl lehet megtenni. Az apró és szűk helyiségek helyett nyisd egybe a tereket és élvezd a szellős minimalizmust. OtthonOrigoIlyet még nem láttál! Óceánparti arany nyaraló, medencével a tetején http://www.life.hu/otthon/20190502-ilyet-meg-nem-lattal-oceanparti-nyaralo-medencevel-a-tetejen.htmlLáttunk már rendhagyó formájú házakat, de ez még minket is meglepett. Nem elég, hogy az alapja egy sarkainál tompított háromszög, ráadásul a teteje egy teljes értékű medence. Mindez ráadásul az óceán partján, arany színben. Hihetetlenül hangzik? Nos, ez nem véletlen. OtthonOrigoMegrendítő videón mutatta meg gyerekkori otthonát Horváth Tamás – videóhttp://www.life.hu/otthon/20190506-megrendito-videon-mutatta-meg-gyermekkori-otthonat-horvath-tamas-video.htmlSoha nem titkolta Horváth Tamás, hogy nehéz körülmények között nőtt fel. Büszke arra, hogy hová jutott. Most megmutatta, milyen házban nevelkedett. Otthon--Nulla privát szféra – Üvegfalú ház Brazília szívébenhttp://www.life.hu/otthon/20190501-nulla-privat-szfera-uvegfalu-haz-brazilia-sziveben.htmlEz az üvegfalú ház figyelembe veszi az őt körülvevő brazil erdő minden szépségét, és utat enged ennek a csodának, szinte beinvitálja a tényleges lakókörnyezetbe, mindezt pedig rendkívül exkluzív módon. Bár privát szféráról itt nem beszélhetünk, a szomszédoktól mentes, ám fáktól annál dúsabb környezet mégis biztosítja a nyugalmat. OtthonOrigo3 + 1 lakásdekorációs last minute anyák napi ajándékhttp://www.life.hu/otthon/20190429-lakasdekoracios-last-minute-anyak-napi-ajandek-otletek-diy.htmlKét nap, és elérkezik az anyák napja. Egy gondoskodó, szeretettel teli és megbízható édesanya pedig lényegében bármit megérdemel, de számukra mégsem az ajándék értéke, hanem az általa közvetített érzések a fontosak. Épp ezért vedd elő a kreatív oldalad, mi pedig adunk pár tippet, hogy miként használd ki. OtthonOrigo20 milliárdot érnek Kim Kardashian és Kanye West új nyaralói - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20190430-20-milliardot-ernek-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-nyaraloi.htmlKim Kardashian és Kanye West nem kevés ingatlannal büszkélkedhet. Az egyik legújabb szerzeményük végre teljes pompájában áll, ugyanis évekig újítgatták a Hidden Hills-i kúriát. Ahogy elkészült, máris új ingatlan után néztek, és le is csaptak egy Palm Springs-i villára. Most bemutatjuk mindkét nyaralót! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.