Tóth Andi elárulta, hogyan kezeli a rosszindulatú követőket a közösségi médiában

bántás kritika énekesnő beszólás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szidalmazta egyik rajongója a közösségi oldalon Tóth Andi énekesnőt. Az X-Faktor egykori győztesének rosszulestek a kemény szavak, elárulta, hogyan küzd meg az ilyesmivel.

Ahogy mi is megírtuk: egyik követője keményen beszólt Tóth Andi énekesnőnek az egyik közösségi oldalon. Nemcsak őt, hanem a macskáját is szidalmazta.

A Blikknek elárulta, hogy általában nem foglalkozik az ilyesmivel, de ez a helyzet most eléggé kiborította. "Engem nem érdekel már, ha valaki ilyesmiket ír rólam, de ez a hölgy a macskámat is szidta, ez pedig több volt a soknál" – mondta a lapnak Tóth Andi. Hozzátette: "jellemzően az idősebb, negyven év feletti hölgyek a legkritikusabbak velem. Sokat gondolkodtam rajta, vajon miért, de aztán arra jutottam, jobb nem foglalkozni ezzel."

Tóth Andinak beszólt az egyik követője Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Igyekszem követni a rajongóim hozzászólásait, üzeneteit, de a rosszindulatú dolgokkal régóta nem foglalkozom, ez az egyetlen hatásos módszer. Egyébként ha valaki vicces vagy frappáns módon kezd ki, arra még reagálni is szoktam" – folytatta az énekesnő.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatára jó hatással volt kislányuk érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kapcsolatara-jo-hatassal-volt-kislanyuk-erkezese.htmlKucsera Gábor elárulta, hogyan hatott a családjukra és a kapcsolatukra kislányuk érkezése. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya, Donatella édesanyja naptárbemutatóján villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kiszel-tunde-lanya-donatella-edesanyja-naptarbemutatojan-villantott.htmlKiszel Tünde naptárbemutatóján természetesen részt vett imádott lánya, Donatella is, aki sokáig kutatott a tökéletes ruha után. A fiatal lány elárulta, hogy a cipzárjával akadt egy kis gond az este folyamán. TV + SztárokOrigoKim Kardashian soha nem látott fotókat mutatott esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kim-kardashian-soha-nem-latott-fotokat-mutatott-eskuvojerol.htmlÖt évvel ezelőtt kelt egybe Kim Kardashian és Kanye West. Ebből az alkalomból soha nem látott fotókat mutattak esküvőjükről. TV + Sztárok--Állítják: titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190525-a-jelek-szerint-titokban-ferjhez-ment-demcsak-zsuzsa.htmlAz Ázsia Expressz második évadának forgatása miatt utazott Ázsiába Demcsák Zsuzsa. Ám nem jött haza a többi stábtaggal, egy bennfentes szerint pedig azért, mert nászúton van. Az ujján is karikagyűrű csillog. TV + SztárokOrigoSztárok, akik ikonikus szerepeket utasítottak vissza: John Travolta és Christina Applegate is megbánta döntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190524-sztarok-akik-ikonikus-szerepeket-utasitottak-vissza-john-travolta-christina-applegate.htmlA színészek a karrierjük kezdetén szinte mindenféle munkát és felkérést elvállalnak, később azonban már nyugodtan válogathatnak a szerepek között, és eldönthetik, melyik karakter bőrébe bújnának bele szívesen. Sokéves tapasztalataik ellenére azonban nem határoznak mindig jól. Az alábbi színészek ikonikus szerepeket utasítottak vissza, és meg is bánták. TV + SztárokOrigoMeghan Markle Amerikába utazna kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-meghan-markle-amerikaba-utazna-kisfiaval.htmlMeghan Markle azt tervezi, minél előbb megismerteti a kisfiával amerikai felmenőinek történetét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.