Nem ment jól: kisétáltak a rajongók a Spice Girls koncertjéről

Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2019 Dave J Hogan/Dave J Hogan -
hangzás koncert Mel B Spice Girls botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondhatni botrányosra sikerült a Spice Girls első koncertje a visszatérő turnén. Több rajongó kisétált a helyszínről.

Pénteken indította útjára a Spice Girls a visszatérő turnéját Dublinban. Azt már régóta tudni lehetett, hogy Victoria Beckham nem tér vissza a színpadra egykori bandájával, ám nem ez volt az egyetlen negatív meglepetés.

Dublinban tartotta első koncertjét az újraalakult Spice Girls Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2019 Dave J Hogan/Dave J Hogan

A Daily Star cikke szerint több rajongó is kisétált a koncertről, hiszen alig lehetett hallani valamit a lányok énekéből. A hangosítást botrányosnak minősítették, úgy érzik, nem azt kapták a pénzükért, amit vártak.

A kommentelők szerint a lányok mindent beleadtak a színpadon, Mel B is felvette a rá jellemző leopárdmintás szerkót, ám ez nem kárpótolta őket a hangzásbeli hiányosságokért. Azt ígérik, Cardiffban már sokkal jobb lesz a helyzet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.