gazdasági válság cég luxusfeleség Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Boginak a törökországi pénzügyi válság miatt meg kellett válnia néhány cégétől.

Évek óta sikeresen működtette luxuskozmetikumokkal foglalkozó saját cégeit Csősz Bogi, ám a törökországi pénzügyi válság miatt most néhánytól meg kellett válnia. Érthető módon nagyon csalódott a luxusfelség, különösen azért, mert több alkalmazottját is el kellett bocsátania, de nem adja fel, igyekszik talpra állni.

Rettenetesen megviselt a döntés, de naponta változott a termékek ára, sokszor mire el tudtam volna adni valamit, az addigra már csak a harmadát érte, hatalmas veszteséget generálva. (...) A következő években Törökországon kívül igyekszem érvényesülni, az itt szerzett tapasztalataimat hasznosítani" – nyilatkozta a Borsnak.

Csősz Bogi fél az elszegényedéstől Forrás: Polyak Attila
Idén már nem forgat többet Chris Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-iden-mar-nem-forgat-tobbet-chris-hemsworth.htmlMeglepő kijelentést tett Chris Hemsworth: ebben az évben már biztosan nem forgat többet. TV + Sztárok--Val Kilmer jobban van: így néz ki most a színész - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-val-kilmer-jobban-van-igy-nez-ki-most-a-szinesz-foto.htmlEgy adománygyűjtő gálán fotózták Val Kilmert. A színész hosszú ideje visszavonultan él. Évekig küzdött a gégerákkal, most azonban visszatér a Top Gun folytatásában is. TV + Sztárok--Latinovits Zoltán egyszer durván megsértette Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-latinovits-zoltan-egyszer-durvan-megsertette-korda-gyorgyot.htmlKorda György egy érdekes történetet mesélt el Latinovits Zoltánról. TV + Sztárok--Szinetár Dórát a nagyfia, Marci fuvarozza autóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-szinetar-dorat-nagyfia-marci-fuvarozza-autoval.htmlSzinetár Dóra a közösségi oldalán büszkélkedett el vele, hogy a fia, Marci fuvarozza. TV + SztárokOrigoCurtisre rászóltak a rajongói, mert a várandós felesége mellett dohányzotthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-curtisre-raszoltak-rajongoi-mert-a-varandos-felesege-mellett-dohanyzott.htmlCurtis a várandós felesége mellett szivarozott, megszólták érte a rajongók. TV + Sztárok--Melltartó nélkül fotózták a Jóban Rosszban sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-melltarto-nelkul-fotoztak-a-joban-rosszban-sztarjat.htmlSzokatlanul szexi fotót posztolt magáról Végh Judit színésznő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.