Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Orosz Barbi macskája beteg. A négyéves cicust meg kellett operálni, de nem élte túl a beavatkozást. 

"Szomorú szívvel írok most Nektek,akik az elmúlt két hétben szeretetetekkel támogattatok minket.
Tegnap az én édes pici Louloum nem élte túl a műtétet,hiába küzdöttek érte az orvosok.
Reggel még a karomban dorombolt,mindketten azt bizonygattuk egymásnak,hogy nem lesz baj,együtt végigcsinàljuk. Ő pedig tartotta magát mint a fájdalmas kezelèsek alatt vègig,mert azt akarta,hogy ne lássam szenvedni. Kímélni akart, mert Ő ilyen volt.Intelligens és érzékeny" – írja többek között posztjában Barbara.

Leállamvizsgázott hazánk legszebb lánya, Nagypál Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20190630-leallamvizsgazott-hazank-legszebb-lanya-nagypal-krisztina.htmlA múlt vasárnap Magyarország szépének választották, a héten pedig államvizsgázott NagyPál Krisztina. TV + Sztárok--Cseke Katinka elhagyja a Jóban Rosszban sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190629-cseke-katinka-elhagyja-a-joban-rosszban-sorozatot-tv2.htmlCseke Katinkát 2008 decemberében ismerte meg az ország a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. A színésznő most úgy döntött, távozik a népszerű sorozatból, a jövőben mással szeretne foglalkozni. TV + SztárokOrigoGyakran megviccelte családját és barátait Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-gyakran-megviccelte-csaladjat-es-baratait-diana-hercegno-vilmos-szuletesnapja.htmlVilmos herceg születésnapja apropóján sztorizgatott Darren McGrady, Diana egykori séfje. Elmondta, a hercegnő gyakran zavarba hozta szeretteit a vicceivel. TV + Sztárok--Durrdefektet kapott Péter Szabó Szilviék turnébuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-durrdefektet-kapott-peter-szabo-szilviek-turnebusza-senki-nem-serult-meg.htmlTragédiával is végződhetett volna Péter Szabó Szilvia és zenekarának az az útja, amikor péntek éjjel Kaposvárról hazafelé autóztak. A csapatot szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál durrdefektet kapott, a gyakorlott sofőr lélekjelenlétének köszönhetően azonban senki nem sérült meg. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚjra sztriptízshow-kat vállal VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-ujra-sztriptizshowkat-vallal-vv-reni-valovilag-tancos.htmlVV Reni a ValóVilág kamerái előtt többször elmondta, hogy nem szeretne visszatérni a sztriptíztánchoz. Úgy tűnik, kénytelen volt: létrehozott egy Instagram-fiókot, amelyen részletezi, hogy milyen munkákat vállal. TV + SztárokOrigoEgy mesterember sem vállal szívesen munkát Galambos Lajosnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-egy-mesterember-sem-vallal-szivesen-munkat-galambos-lajosnal-mocsa.htmlNincs szakember, aki szívesen vállana munkát Galambos Lajosnál: a harmincmillió forint értékű áram-, víz- és gázlopással meggyanúsított trombitás ügyébe ugyanis még véletlenül sem akarnak belekeveredni. A zenész álnevet használ, ha valami meghibásodik mocsai birtokán, hogy egyáltalán szóba álljanak vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.