Hosszú Katinka és párja, Máté közös fotót posztolt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
közös fotó Gelencsér Máté szerelem Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka közös fotót posztolt szerelmével, Mátéval.

Pár hete bombaként robbant a hír, miszerint újra szerelmes Hosszú Katinka, választottja pedig nem más, mint Gelencsér András úszóedző fia, Máté, aki korábban modellkedett is.

A pár eddig nem nyilatkozott a kapcsolatáról, most viszont Katinka kiposztolta első közös fotójukat.

"Remélem Nektek is jó hétvégétek volt és készen álltok a hétre!" – csupán ennyit írt az úszónő a bejegyzéshez.

Zámbó Krisztián és kedvese már az esküvőt szervezi: Jimmynek is lesz helye az asztalnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-zambo-krisztian-es-kedvese-mar-az-eskuvot-szervezi-jimmynek-is-lesz-helye-az-asztalnal.htmlZámbó Krisztián alig néhány napja élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. Máris elkezdték szervezni az esküvőt, amin a király, Zámbó Jimmy is helyet fog kapni.TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika: kórházba vittékhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-autobalesetet-szenvedett-oszvald-marika-korhazba-vittek.htmlAutóbalesetet szenvedett Oszvald Marika, sokkos állapotban vitték kórházba. TV + SztárokOrigoMészáros Dóra kiakadt, amiért csökken a rajongói számahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-meszaros-dora-kiakadt-amiert-csokken-a-rajongoinak-szama.htmlMészáros Dóra Instagram-oldalán fakadt ki, miután azt tapasztalta, hogy a követőinek száma folyamatosan csökken. TV + SztárokOrigoReunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-varkonyi-andrea-kozos-fotot-posztolt-gombos-edinaval.htmlGombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. TV + SztárokOrigoKidörzsölődik a combod? Így segíts rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-kidorzsolodik-a-combod-igy-segits-rajta.htmlA nyári kánikulában szinte minden nővel előfordul, hogy kidörzsölődik a combja belső része. Ez igencsak fájdalmas, de tehetünk ellene. TV + Sztárok--Végh Judit szexi fotóval nosztalgiázott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-vegh-judit-szexi-fotoval-nosztalgiazott-kozossegi-oldalan.htmlRengetegen imádják Végh Juditot a Jóban Rosszban című sorozatban. Most megosztott egy régi fotót a forgatásokról, amin nagyon csinos. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.