Megmutatta párját Rácz Jenő séf

séf konyhafőnök Rácz Jenő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő séf a Konyhafőnök egyik versenyzőjébe szeretett bele.

Egy ideje már lehetett tudni, hogy újra rátalált a szerelem Rácz Jenő séfre, ám a sztár eddig titkolta, ki is a szíve választottja. Most úgy döntött, ideje felfedni kedvese kilétét: ő nem más, mint a Konyhafőnök egyik versenyzője, Dóri.

Egy ölelkezős fotót tett közzé a közösségi oldalán, és csupán ennyit írt a képhez: „Aznap két szív összedobbant".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Aznap két szív összedobbant❤️...

Jeno Racz (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

Testbeszéd-szakértő elárulta, hogyan változott meg Harry és Meghan kapcsolata a baba születése ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-testbeszedszakerto-elarulta-hogyan-valtozott-meg-harry-es-meghan-kapcsolata-a-baba-szuletese-ota.htmlGyermekük születése csak még szorosabbá tette a köteléket Harry herceg és Meghan Markle között, legalábbis erről árulkodik a pár testbeszéde. TV + Sztárok--Miley Cyrus a színpadon csókolta meg a gitárosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-miley-cyrus-a-szinpadon-csokolta-meg-gitarosat.htmlA viselkedésével még a rajongóinál is kiverte a biztosítékot Miley Cyrus a Glastonbury Fesztiválon. TV + Sztárok--18 éves korában elhunyt a tehetséges rapper, Hella Sketchyhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-18-eves-koraban-elhunyt-a-tehetseges-rapper-hella-sketchy.htmlKábítószer-túladagolásban meghalt Hella Sketchy rapper. TV + Sztárok--Hatalmas megtiszteltetés érte Borbély Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hatalmas-megtiszteltetes-erte-borbely-alexandrat.htmlBorbély Alexandra meghívást kapott a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra. TV + Sztárok--Tejben fürödve fotózták az Éjjel-nappal Budapest Mesijéthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-tejben-furodve-fotoztak-az-ejjel-nappal-budapest-mesijet.htmlTejben fürödve készült szexi fotósorozat az Éjjel-nappal Budapest Mesijéről. TV + SztárokOrigoCicciolinát régi nagy ellensége, Rocco Siffredi pornószínész mentené meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cicciolinat-regi-nagy-ellensege-rocco-siffredi-pornoszinesz-mentene-meg-az-anyagi-csodtol.htmlCicciolina és Rocco Siffredi harca az egész olasz sajtót lázban tartja. Nemrég ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a pornódíva beperli becsületsértésért a világ egyik leghíresebb férfi felnőttfilmesét. Most azonban fordulni látszik a kocka, a férfi ugyanis segítene szeretne Staller Ilonán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.