Vajna Timi elárulta: a patológián is meg akarták lopni elhunyt férjét - Videó

Vajna Timi patológia Andy Vajna lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a Tények Plusz műsorában a többi között arról mesélt Gönczi Gábornak, hogy a férje mellett rengeteg rossz ember volt, akik meglopták őt. Még a patológián is ellopták a cipőjét és az övét.

Szörnyű esetről számolt be Vajna Timi: elhunyt férjét, a köztiszteletben álló filmes mogult, kormánybiztost a halála után, a patológián meg akarták lopni. Timi a kedvenc cipőjében és övében szerette volna eltemetni élete párját, ám amikor végső búcsút akart tőle venni, kiderült, hogy valaki eltulajdonította a férje kedvenc kiegészítőit. Az özvegy azonnal követelte, hogy mindent adjanak vissza.

Vajna Timi. "Jó pár embernek lenne érdeke megölni..."

Vajna Timi Gönczi Gábornak mesélt a Tények Plusz adásában Andy Vajna haláláról, az azóta eltelt fél évről. Az özvegy elárulta, sokáig fohászkodott a férjéhez, hogy vigye magával, mert nem akar nélküle élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.