Szexi és szerelmes fotó: így öleli egymást Rubint Rella és szerelme

szexi szerelmes Novothny Soma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rellát meglepetésutazással lepte meg szerelme, a focista Novothny Soma.

Rubint Rella a világ végére is követné focista kedvesét, Novothny Somát, akivel néhány hónappal ezelőtt Dél-Koreába költöztek. Bár egyre nehezebben viseli Rella a honvágyat, egymás nélkül nem tudnának létezni. Nem is csoda, hogy a vőlegénye tejben-vajban füröszti őt. Születésnapjára egy meglepetésutazással lepte meg, amit a közösségi oldalán egy nagyon szexi fotóval újságolt el Rubint Réka unokahúga.

Koreai életéről vallott Rubint Rella: "Egyre nehezebb"

Rubint Rella elárulta, nagyon hiányoznak neki a családtagok és a magyar ízek Koreából.

Kelemen Anna új társat talált: közösségi oldalán mutatta behttp://www.life.hu/sztarok/20190819-kelemen-anna-uj-tarsat-talalt-kozossegi-oldalan-mutatta-be.htmlKelemen Anna megmutatta, ki került közel a szívéhez.TV + Sztárok--Megyeri Csilla pszichológushoz járt, amiért sokan bántották http://www.life.hu/sztarok/20190819-megyeri-csilla-pszichologushoz-jartamiert-sokan-bantottak.htmlMegyeri Csillát úgy ismerte meg az ország, hogy adásban lerusnyázta a nőket majd több sértő megjegyzést is tett. Felkapta őt a média, mémek készültek belőle és bár megkapta, amire vágyott és híres lett, sosem akart botrányceleb lenni. TV + Sztárok--Úton a világhír felé? Radics Gigi szárnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-uton-a-vilaghir-feleradics-gigi-szarnyal.htmlRadics Gigi karrierje szárnyal. Luis Fonsival lépett fel az énekesnő, korábban pedig a Hungaroringen énekelte el a himnuszt.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: adásban hányta el magát az olimpikonhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-azsia-expressz-2adasban-hanyta-el-magat-az-olimpikon.htmlAugusztus 26-án rajtol az Ázsia Expressz második évada, amely még nehezebb feladatok elé állítja a sztárjátékosokat. Íme egy kis ízelítő. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi vicces fotóval nosztalgiázott: volt partnerével látható a képenhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-varkonyi-andi-vicces-fotoval-nosztalgiazott-volt-partnerevel-lathato-a-kepen.htmlVárkonyi Andi vicces fotót talált a telefonjában egy régi Tények adásról, amelyet azonnal meg is osztott a követőivel. TV + Sztárok--ByeAlex rosszul lett: le kellett mondania a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-byealex-rosszul-lett-le-kellett-mondania-a-koncertjet.htmlByeAlex rosszul lett, így le kellett mondania a koncertjét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.