Shane Tusup elkezdte Hosszú Katinka ellenfelének, Ilaria Cusinatónak az edzését

olasz edző Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Shane Tusup megkezdte Hosszú Katinka riválisának edzését.

„Hosszú idő után tegnap volt az első napom edzőként a medence partján. Óriási megtiszteltetés egy ilyen hihetetlenül tehetséges, koncentrált és szorgalmas sportolóval dolgozni” – írta a fotóhoz.

MC Hawer szakított szerelmével, Fannival: mégis sok a korkülönbséghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-mc-hawer-szakitott-szerelmevel-fannival-megis-sok-a-korkulonbseg.htmlMC Hawer szomorúan jelentette be közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével.TV + SztárokOrigoSolti Ádám megmutatta épülő házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-solti-adam-megmutatta-csodaszep-epulo-hazat.htmlSolti Ádám és felesége hamarosan birtokba vehetik új otthonukat. Közösségi oldalaikon tudatták a hírt. TV + SztárokOrigoSzabó Ádám így üzent az Instagramon Tóth Andinak – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szabo-adam-igy-uzent-az-instagramon-toth-andinak-foto.htmlMásfél éve alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás így köszöntötte szerelmét a neves napon. TV + SztárokOrigoSzerelmes üzenet: így köszöntötte Majkát szerelme, Hajnihttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szerelmes-uzenetigy-koszontotte-majkat-szerelme-hajni.htmlSzületésnapja alkalmából könnyfakasztó sorokkal köszöntötte Majkát Dundika. TV + SztárokOrigoRubint Rella megvillantotta tangás fenekét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-rubint-rella-megvillantotta-tangas-feneket-foto.htmlRubint Rella olyan szexi, mint még soha: tangában mutatta meg a popsiját. TV + Sztárok--Pintér Adrienn neonsárga hajszínt villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-pinter-adrienn-ada-neonsarga-hajszint-villantottfoto.htmlAda alaposan meglepte követőit vadiúj külsejével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.