Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin a kamerák előtt fakadt sírva - Videó

összeomlás videó Gáspár Evelin sírás Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vállalta az Ázsia Expressz második szériáját, amiben ezúttal Indiát és Srí Lankát kellett meghódítaniuk a versenyzőknek. Nem volt mindig zökkenőmentes a feladat végrehajtása.

Augusztus 26-án indul az Ázsia Expressz második évada, ahol ezúttal Srí Lankán és Indiában teszik próbára a sztárpárokat.

Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti együtt vágtak neki a sokszor embert próbáló kalandtúrának. Az előzetesből pedig kiderül, hogy többen omlottak össze már az elején. Gáspár Evelin és Horváth Gréta influencer is a kamerák előtt sírta el magát, de Janicsák Veca is kiakadt egy feladat közben.

Gáspár Evelin nyilvánosan vetkőzött

Gáspár Evelin elmesélte, hogy az Ázsia Expressz forgatásán kénytelen volt nyilvános helyen, egy buszmegállóban átöltözni. Nagy felháborodást keltett ezzel.

Shane Tusup új úszó tanítványa nagyon hasonlít Hosszú Katinkára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-shane-tusup-uj-uszo-tanitvanya-nagyon-hasonlit-hosszu-katinkara-foto.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Shane Tusup újra edzőnek állt és a 19 éves olasz származású Ilaria Cusitanot készíti fel a következő olimpiára. A fiatal tehetség Hosszú Katinka riválisa, és nem mellesleg nagyon hasonlít is rá. TV + Sztárok--Sztárban sztár leszek! - Pápai Joci komoly betegségéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-komoly-betegsegerol-beszelt.htmlKevesen tudták eddig, hogy Pápai Joci gyerekkora óta komoly betegséggel küzd. TV + Sztárok--Most már biztos: hat év után szakított Jamie Foxx és Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190821-most-mar-biztos-hat-ev-utan-szakitott-jamie-foxx-es-katie-holmes.htmlMég tavasszal felröppent a hír, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes szakított, ám nem sokkal később olyan fotók jelentek meg róluk, amiken kézen fogva turbékolnak a tengerparton. Azóta nem hallottunk róluk, egészen mostanáig. TV + Sztárok--Még egy esküvőt tartanak Kiss Ramónáékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-meg-egy-eskuvot-tartanak-kiss-ramonaek.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté először két tanúval házasodtak össze, majd jött a lakodalom. Ám templomi esküvőjük még nem volt. TV + SztárokOrigoBergendy István 15 éve nem beszél Demjén Rózsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-bergendy-istvan-15-eve-nem-beszel-demjen-rozsival.htmlBergendy nem tudja megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából. Ezen az sem változtat, hogy Rózsi mostanában nincs jól - írja a Bors. TV + Sztárok--Óriási változások a Barátok közt háza táján: bejelentést tett az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-oriasi-valtozasok-a-baratok-kozt-haza-tajan-bejelentest-tett-az-rtl-klub.htmlA Sorozatwikire hivatkozva írta meg a Blikk, hogy szeptember 2-ától az RTL Klub megváltoztatja a Barátok közt vetítésének időpontját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.