Kulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő: így vágott vissza

kommentelők Kulcsár Edina láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina lábaira szólt be egy kommentelő, de megkapta a magáét. 

Kulcsár Edina megmutatta, hogy visszeresek a lábai. A legtöbb rajongója nagyon örült annak, hogy Edina nem akar tökéletes képet festeni magáról, és az apróbb hibáit is megmutatja, de egy kommentelő más véleményen volt.

Kulcsár Edinát a lábai miatt bántották Fotó: Szabó Gábor/Origo

Mert ugye ezt már el is lehet tüntetni, ha ilyen rusnya.

Csutuka, aki amúgy Csuti, pont így szeret. Az igénytelenség nem itt kezdődik. A pénzünket (ami közös), azt pedig a házunkra költjük, ami éppen épül. De ha el is hagy valamikor egyszer (amit kétlek), akkor az az ő hibája lesz. Te pedig egész biztosan nem fogsz az eszembe jutni"

Kulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Tragédiáról vallott az Áll az alku játékosa: testével védte kislánya életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-tragediarol-vallott-az-all-az-alku-jatekosa-testevel-vedte-kislanya-eletet.htmlAz Áll az alku játékosa, Rádió élete egyik legrosszabb élményéről vallott: testével védte kislánya életét egy baleset során. TV + SztárokOrigoA várandós Tóth Gabi torka szakadtából sír, remeg és pánikrohamot kap – Ez az oka!http://www.life.hu/sztarok/20190822-a-varandos-toth-gabi-torka-szakadtabol-sir-remeg-es-panikrohamot-kap-ez-az-oka.htmlAz énekesnő igazi áldásként tekint várandósságára, és ennek megfelelően nagyon vigyáz magára. Van azonban valami, ami hihetetlenül szélsőséges reakciót vált ki belőle, remegni kezd és sírógörcsöt kap. TV + SztárokRadics Gigi elárulta, hogy éli meg a szakítást és az újdonsült udvarlók közeledéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-radics-gigi-enekesno-elarulta-hogy-eli-meg-a-szakitast-es-az-ujdonsult-udvarlokat.htmlA napokban ért véget Radics Gigi egy éve tartó kapcsolata, máris többen udvarolnak neki. Az amerikai Kaijal bár jó ideje csupán távkapcsolatban éltek és barátok maradtak, az énekesnő mégis nehezen viseli az újonnan kialakult helyzetet. TV + Sztárok--Így sérült meg Delhusa Gjon: leesett egy jacht emeletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-igy-serult-meg-delhusa-gjon-leesett-egy-jacht-emeleterol.htmlDelhusa Gjon jachton szenvedett komoly sérülést: több bordáját is eltörte. Most elmondta, hogyan történt. TV + SztárokOrigoDolly megható sorokkal búcsúzott Fekete Gyulától, vagyis Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-dolly-meghato-sorokkal-bucsuzott-fekete-gyulatol-vagyis-szaxi-maxitol.htmlSzaxi Maxi, vagyis Fekete Gyula távozott az élők sorából. A Hungária együttesben és a Dolly Rollban is szaxofonozott, Dolly a közösségi oldalán búcsúzott tőle. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta hízásának okáthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsa-elarulta-hizasanak-okat.htmlAz egykori műsorvezető külseje nagyon megváltozott, miután lekerült a képernyőről. Most kiderült, miért hízott meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.