Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea máris összevesztek – Videó

Demcsák Zsuzsa videó Kandász Andrea Ázsia Expressz 2. veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szinte el sem indult az Ázsia Expressz második évada, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea között máris óriási a feszültség.

Augusztus 26-án rajtolt el az Ázsia Expressz második évada, ahol többek között Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa is versenybe szálltak, hogy meghódítsák Srí Lanka és India vad tájait. Még alig indult el a műsor, máris azt láthatjuk, hogy Demcsák és Kandász között elég nagy a feszültség. Hiába Andi simulékony személyisége, Zsuzsa mindenen kiakad és mindenből problémát csinál, valamint folyamatosan beszól társának, aki ezt egyre nehezebben viseli. Mi lesz később?

Demcsák Zsuzsa autóbalesetet szenvedett

Az Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésen. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.

Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-toth-gabinak-elege-lett-a-gyalazkodo-kommentekbol.htmlTóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMel B kutyájával hasonlította össze Victoria Beckhamethttp://www.life.hu/sztarok/20190827-mel-b-kutyajaval-hasonlitotta-ossze-victoria-beckham.htmlMel B azt állítja, kutyája, Cookie sokkal könnyebb eset, mint Victoria Beckham. Az egykori Spice Girls tagok érezhetően sincsenek egy hullámhosszon, ám Mel B sértés szempontjából most talán kissé elvetette a sulykot. TV + SztárokOrigoExkluzív: Jason Derulo interjú - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-exkluziv-jason-derulo-interju-video.htmlAz amerikai szupersztár, Jason Derulo nemrégiben hazánkban járt, a Strand Fesztivál látogatóit szórakoztatta, ahol a Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt arról, miért kezdett koreai énekesekkel dolgozni, bántják-e a Michael Jacksonra való visszaemlékezése miatt és hogy vajon az éneklést lecseréli-e Hollywoodra? TV + SztárokOrigoMedveotthonban járt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-medveotthonban-jert-berki-krisztian-es-mazsi.htmlBerki Mazsi Veresegyházán kapott puszit egy medvétől. TV + Sztárok--Elhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen konszern volt vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190827-elhunyt-ferdinand-pi-ch-a-volkswagen-konszern-volt-vezetoje.html82 éves korában elhunyt Ferdinand Karl Piëch, a Volkswagen (VW) konszern volt vezetője, a német autógyártás jelentős személyisége – közölte hétfő este a német sajtó az egykori vállalatigazgató családjára hivatkozva. TV + Sztárok--Ryan Reynolds viccesen kínos képsorozattal lepte meg feleségét, Blake Livelyt születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-ryan-reynolds-kinos-kepsorozattal-lepte-meg-feleseget-blake-livelyt-szuletesnapjan.htmlA sztárházaspár között évek óta megy az adok-kapok, már ami az instagramos felköszöntéseket illeti. Az egész két évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ryan Reynolds megható kép helyett egy olyannal kívánt gyermekei anyjának boldog születésnapot, amelyen Blake szinte alig látszott, ellenben a Deadpool sztárjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.