Fotóval bizonyítják a rajongók, hogy Steve Jobs ma is él

halál összeesküvés-elmélet Apple Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rejtélyes fotó került elő egy úriemberről, aki pontosan úgy néz ki, mint Steve Jobs.

Steve Jobs 2011-ben rákban hunyt el, ám most olyan összeesküvés-elmélet látott napvilágot, amely szerint az Apple alapítója ma is él. Történt ugyanis, hogy valaki lefotózott Egyiptomban egy úriembert, aki a megszólalásig hasonlít a néhai szakemberre.

A képet az internetre is feltöltötték és a felhasználóknak elakadt a szava, a férfinak még a gesztusai is ugyanolyanok: az állát vakarja és mezítláb van.

Elhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen konszern volt vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190827-elhunyt-ferdinand-pi-ch-a-volkswagen-konszern-volt-vezetoje.htmlElhunyt 82 éves korában Ferdinand Karl Piëch, a Volkswagen (VW) konszern volt vezetője, a német autógyártás jelentős személyisége - közölte hétfő este a német sajtó az egykori vállalatigazgató családjára hivatkozva.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsolti kalandjai Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-kalandjai-sri-lankan.htmlGáspár Evelin játékostársa az Ázsia Expresszben nagybátyja, Gáspár Zsolti. A realityre szakosodott család nem mindennapi módon küzd a napi túlélésért. Zsolti a Life.hu-nak elmondta, hogyan vészelik át a napokat Srí Lankán. TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg a világhálót is meg akarják hódítanihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-meghan-markle-es-harry-herceg-a-vilaghalot-is-meg-akarjak-hoditani.htmlKözösségimédia-szakértőt vett fel Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Sofia Richie luxusautót kapott 15 évvel idősebb barátjától a 21. születésnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-sofi-richie-21-szuletesnapjara-luxusautot-kapott-15-evvel-idosebb-baratjatol.htmlLionel Richie lánya, Sofia Richie tavaly ugyan szakított a hűtlen Scott Disickkel, nagykorúságát mégis a 36 éves, háromgyerekes férfival ünnepelte, aki nem fukarkodott az ajándékválasztásnál. TV + SztárokOrigoKomoly fájdalmakkal utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-komoly-fajdalmakkal-utazott-el-az-azsia-expressz-forgatasara-kandasz-andrea.htmlBokaszalag-szakadással utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andrea. TV + SztárokOrigoScarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-scarlett-johansson-a-vilag-legjobban-fizetett-szinesznoje.htmlIdén a Bosszúállók sztárja, Scarlett Johansson lett a világ legjobban fizetett színésznője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.