Ázsia Expressz 2: A fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsolti

Forrás: Hódi Pamela / FB -
Gáspár Zsolt Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható, genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte.

"Őszinte leszek, én ezt nem akarom itt tovább csinálni. Érzem, hogy jó páros vagyunk Evelinnel, és azt is látom, hogy meglepően jól is haladunk, de a lelkem sajog, és már az őrület határán vagyok. Haza akarok menni, na! Annyira hiányzik a családom, hogy azt szavakba sem tudom önteni... Bírok én mindent. Nem érdekel, hogy a forróságtól ég a tüdőm, hogy néha az ájulás kerülget az éhségtől, hogy nem tudok rendesen vécézni, mióta itt vagyunk, de abba, hogy a kis Nikolász nincs velem, belepusztulok" - mondta akkor Zsolti, aki szerette volna rábeszélni játékostársait, hogy az első kiválasztásnál Evelinre és rá tegyék a voksukat, és őket küldjék hajszázni, mert szeretne kiesni.

Forrás: Hódi Pamela / FB

"Elutaztam ugye, a műsorral Srí Lankára, és nem tudtam, mi van a kisfiammal. El voltunk szakítva egymástól, se telefon, se információ, és nagyon aggódtam, mert pont abban az időben fontos vizsgálatokon esett át. Egyszerűen nem bírtam, hogy nem tudom, mik az eredmények, hogy bírta a kisfiam a vizsgálatokat, és eltörött a mécses. Egy pillanatra feladtam a versenyt" - nyilatkozta a Borsnak a férfi, majd hozzátette, szerencsére a fia vizsgálati eredményei jók lettek, úgy tűnik, meggyógyult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.