Lánykérés történt a Sztárban sztár leszek! című műsorban

Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán -
eljegyzés lánykérés Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megríkatta a zsűritagokat a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője: a színpadon kérte meg a barátnője kezét.

A zsűritagok sem bírták könnyek nélkül végignézi, ami a Sztárban sztár leszek! színpadán történt. Szaxon Csaba énekelte el Ed Sheeran Perfect című dalát, miközben feliratos táblákat lapozgatott, amelyeken az szerepelt, hogyan is képzeli el közös jövőjét szerelmével. Ezután el is hangzott a nagy kérdés: „Hozzám jössz feleségül?", amire Noémi természetesen meghatódva igent mondott.

Semmit nem érzékeltem abból, hogy mi történik a zsűripultban, hogy őszinte legyen, két-három centivel az orrom előttig láttam csak, hiszen belőlem is előtörtek az emlékek a dal közben. (...) Először másik dalt kezdtem el gyakorolni, de amikor körvonalazódott a terv, átváltottam a romantikus Perfectre, és Noémi még ekkor sem jött rá, mire készülök" - elevenítette fel a történteket a Blikknek az énekes.

A zsűritagok is elsírták magukat Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán
Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta: hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt Demcsák Zsuzsárahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-hodi-pamela-kiakadt-demcsak-zsuzsara.htmlEzúttal Hódi Pamela akadt ki Demcsák Zsuzsára. TV + SztárokOrigoBöde Dániel felesége kitálalt: "Nem tudtam, hogy mást szeret"http://www.life.hu/sztarok/20190829-bode-daniel-felesege-kitalalt-nem-tudott-egy-harmadik-felrol.htmlLapinformációk szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. A megromlott házasságán az áprilisban született harmadik gyermek sem tudott segíteni. Egy névtelenséget kérő informátor azt mondta, a csatár mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült. Most megszólalt a felesége az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Rubint Réka elárulta, soha nem érdekelték az anyagiakhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-rubint-reka-elarulta-soha-nem-erdekeltek-az-anyagiak.htmlTúl költségesek Rubint Réka alakreformtáborai: ezzel vádolják a fitneszladyt. TV + SztárokOrigoSúlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sulyos-betegsege-utan-lemezt-ad-ki-fekete-jeno-blueszenesz.htmlBemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát. TV + SztárokOrigoVarga Iza imádja a korát, nem cserélne a húszévesekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-varga-iza-imadja-korat-nem-cserelne-a-huszevesekkel.htmlVarga Iza most van igazán formában: elmondása szerint imádja az életkorát, nem cserélne egyetlen húszévessel sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.